fredag 27 maj 2011

Ny sorts blompinnar

.
Idag har jag varit med om något märkligt... något jag inte trodde existerade... Jag har träffat två livs levande människor som ALDRIG handlat tvättmedel eller sköljmedel ej heller tvättat.
När jag slutade jobbet för dagen, styrde jag som alltid (när månadspengen kommit in) och handlar på mig hårschampo, tvättmedel, deo... you name it, så även denna månadspengsdag. När jag kom till hyllorna med tvättmedel, packade jag i det märket jag brukar och "lallade vidare" mot sköljmedlen. Mitt i gången möter jag ett äldre par... och då menar jag runt de höganktningsvärda 80. Kvinnan var strålande vacker, med en vacker håruppsättning under hatten (som var av högsta mode vad gäller damhattar) och snyggt målade läppar och ögon. Hon hade ljusbega kläder och fantasktist snygga skor... Hennes parfym låg som en svag slöja i gången och hon pratade diskret med den ursnygga mannen bredvid. Han var klädd i mörka byxor, ljusrosa skjorta, högblanka skor, håret snyggt bakåtstruket och inte en dag under 80.
När vi passerat varandra knackar mannen försiktigt på min axel och frågar om vilket tvättmedel jag använder och vad jag ansåg om detta. Han bröt på ett för mig obestämt språk, men talade välartikulerande. Jag berättade vad jag hade i min vagn och mannen tackade vänligt för informationen och gick vidare med kvinnan vid sin sida... Jag såg dem ta två lika tvättmedelspaket som jag hade, men båda paketen de tog var för vittvätt. Jag påtalade detta för paret och berättade att de skulle nog ha ett för färgad tvätt också. Kvinnan tittade storögt på mig och gick genast och bytte det ena paketet mot ett för kulörta kläder.
När jag gick förbi dem för att fortsätta min shoppinvända, ursäktade sig kvinnan och sade till mig... "Ursäkta damen"... JAG BLEV KALLAD DAMEN!!! *hoppar och jublar*... kvinnan fortsatte... "sådant där man sköljer tvätten med så det blir mjukt, vad kallas det och vad har Ni"... KVINNAN NIADE MIG... *Gör en chickewalk*
Jag berättade vad jag brukar använda och då berättade paret att det var första gången de skulle tvätta och det var första gången de köpte tvättmedel... De log JÄTTELYCKLIGT och fnissade som två tonåringar. Jag trodde inte man kunde leva ett helt liv, i vår tidålder i vårt land, utan att någon gång tvättat sina egna kläder.







I denna butik har de även TJURMUSKEL... till ett bra pris. 32 kr/st, till skillnad från vad djurbutikerna ska ha... 90 kr/st. Som vanligt när jag får månadspengen, handlar jag på mig 8-10 stycken. Detta är det godaste Snyggingen vet och det är fest när jag kommer hem med dessa.
När jag lastat i mina tjurmuskler (tjursnoppar) i vagnen gick jag och ställde mig i kön för att betala. Bakom mig stod det äldre paret och väntade på sin tur.
Jag lastade upp mina varor på bandet och killen i kassan skinnade mig på 1123 kronor. När jag packat i mina varor i de inköpta plastpåsarna, smög kvinnan upp bakom mig och frågade försiktigt samtidig som hon pekade på snopparna som låg i en driva i min vagn... "är det där något Ni ska ha i trädgården?". Killen i kassan tittade på mig med stora ögon och kvinnan väntade artig på mitt svar... "näe, svarade jag förvånat och började snegla på omgivningen för att kunna upptäcka någon dold kamera... "Det är tjursnoppar till min hund"... fortsatte jag, varpå kvinnan fnissade generat och killen i kassan exploderade av skratt... "ojdå"... sa kvinnan... "jag trodde Ni skulle ha det till att stötta upp växter med"...
Vi tog sällskap ut och de vinkade glatt när de åkte iväg.


Döm själva... ser det ut som något Ni skulle vilja ha i trädgården??? *ASG*



Nu go´vänner... är det dags för mig att fixa lite te och någon god smörgås... I kväll är jag stick solo ensam med Tanterna och Snyggingen... Sonen och hans J är hos sonens pappa och T är på firmafest.

Må gott...

2 kommentarer:

  1. Hhahahahha ja du vad säger man...HUNDARNA skulle iaf vilja ha en i trädgården:O)))

    Kram A med flocken

    SvaraRadera
  2. *ASG*... då kanske jag ska ställa ut några i rabatterna tills Ni kommer nästa gång??? SNYGGT som attan... *Skrattar högt och kan se grannarnas min framför mig*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...