lördag 21 maj 2011

Snok vid Paradisets kant

.
Tillbaka i cybervärlden från en jobbig vardag. En efterlängtad helg har inträtt och vi har hunnit massor av måsten. Kanske korkat att hålla på som vi gör, men vi kan inte skylla på att vi INTE har något att göra.



I torsdags var vi med SnyggÅke och träffade TantVeterinär Lotten. Hon städade bort alla stygn och pustade till såret och tvättade rent... Himlars vad snyggt det blev. Nu får han gå utan bandage när vi går på promenad på "platta marken", dock inte idag när vi var i Paradiset och lallade runt bland sten och tuva, då var det vadderat bandage OCH koppel. Snyggingen har en förmåga att kliva ner i vattnet så fort han kan och tantbada, vilket han INTE får nu. När vi är inne ska Snyggingen ha strumpa på fossingen för att minska risken att han slickar och smågnager på såret.











Idag har vi trotsat blåsten och gått över sjön i byar av 16 sekundmeter... Kanske inte så mycket för en van seglara, men i vår lilla oranga och vita båt är det ingen "walk in the prak" kan jag lova. Jag var blöt och frös när vi lade till i hamn... HIMLA korkat att inte ta med ombyte.


T har slipat golv och jag har suttit och läst en bok och passat Snyggingen från att kliva i vattnet, buffa på såret med munkorgen eller leka myrslok och slicka där han kommer åt... Rätt bra arbetsfördelning anser jag. *NÖJD* 




MördarAnden ligger fortfarande och ruvar. Smög ut på "sprängudden" och kikade och som tidigar visar hon med hela sitt ruvande jag, att hon utan tvekan skulle döda den som kommer i närheten av hennes rede.


Idag har vi haft snok vid Paradisets kant... Ofarliga...MEN jag gillar dem INTE. Vackar att titta på... det STRUNTAR JAG I... Detta är djur jag INTE vill ha närmare än SKITLÅNGTBORTA.


Till helgen kan vi nog ta med ett färdigmålat fönster till Paradiset... Vårt hem ser just nu ut som ett fönstermåleri och jag börjar bli lite trött på det... Ska bli himla skönt när det är klart.


Nu go´vänner är det dags för mig att måla ännu en strykning på ett halvklart fönster...

Må gott... GODIS är JÄTTEGOTT.

1 kommentar:

  1. Håller med.... ormar kan hålla sig lång långt borta!!!

    Vad skönt att vovens ärr är bättre och att det såg snyggt ut när ni var iväg!!! :)

    Hoppas att ni inte har slitit allt för mycket i helgen... utan att ni har hunnit med att njuta lite av ledigheten också (även om jag förstår att ni vill få undan)! Kul att få se lite glimtar från paradiset, det kommer att bli kanonfint!!!


    Ha en fin vecka vännen och var rädd om dig!
    Stor kram♥ Maria

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...