söndag 27 januari 2013

Ännu en Tant till vår flock



Igår utökades vår flock med ännu en Tant *hoppar och jublar* Den bruna dobermanntiken Tanya, alias Bönan... har flyttat hem till oss och kommer stanna tills hon kommer i löp... DÅ åker hon tillbaka till "gammelflocken" för att lugnet ska behållas i vårt hus... Vi kan ju inte ha en okastrerad Snygging och en löpande, ursexig Böna hemma i vårt lilla hus... ISSES, det ORKAR JAG INTE. 
Efter ursexigheten har försvunnit och Bönan inte doftar så himla gott, då kommer hon åter och förgyller vår flock med sitt lugn och sin kärlek. Så... nu har Snyggingen tre Tanter att hålla ordning på. DET blir ett tufft jobb, för Tanter kan vara himla obstinata och krävande, framför allt när de kommer i stim.





Igår, innan vi hämtade Bönan, åkte vi och köpte en bädd till henne. En Biabädd i färgglatt svart. Snyggingen har en som är 80 x 100, så vi tänkte att Bönan får en som är storleken mindre... Vad händer... johodå... Snyggingen tar den lilla och Bönan tar Snyggingens slitna, stora och invanda. Nu, går de mellan bäddarna. Ena stunden stor vovve i liten bädd och liten vovve i stor bädd. Andra stunden tvärtom. 

Så var det det där med TVÅ VOVVAR... och det är inga små vovvar... Flera i vår närhet har kraxat om att "HIMLA jobbigt och tar plats". Så är det inte... har man stora vovvar som vi, så får de inte busa och ränna runt inomhus. Där vilar vi och håller oss lugna. Det är ute buset är och det vet dessa två. 
Nu, ligger Snyggingen och Bönan i sina bäddar... Liten vovve i stor bädd och stor vovve i liten bädd och snarkar ljudligt, TantKarin ligger i Snyggingens bädd på övervåningen och TantSimone ligger i soffan...Lugnet har infunnit sig och snart kommer sonen hem och äter. Kan det bli en härligare söndag.















Nu go´vänner är det dags för mig att klura ut vad middagen ska innehålla.

Må gott... DET gör jag.



4 kommentarer:

  1. Men guuud vad härligt!

    Grattis till tillökningen - en dobbis till är ju inte jobbigt, dom bara förgyller livet och det blir till och med lättare :-)

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. *Skrattar* tack och innerligt tack. Har idag tagit en fem km promenad med Snyggingen och Bönan... inga problem... slaka koppel och vovvarna snyggt bredvid. Hur svårt kan det va? *flinar stöddigt*

      *KRAMAr om`na*

      Radera
  2. Va? Ännu fler? Har ni blivit rent galna ;-)??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jorå... så är det... en till. Bönan har anlänt med värdighet och lugnet. Himla kul och så välkommet. Å galna... en aning. :-)

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...