fredag 18 januari 2013

Singing the blues




Nämen så där ja... Just nu är TÖNTFAKTORN hög i vårt hus och jag "ÄLSKART".  Idag spelades en låt på tv och jag kunde sjunga med i HELA LÅTEN. T var mäkta imponerad *läs suckande och skakande på huvudet* Låten är den här... och jag HAR LP-skivan *stolt som en pelikan* Det roliga är att jag gillar den... jag blir glad och varm i hjärtat av den och den ska vara med Marie Osmond. Åkäj, åkäj, den är aningen bättre med sir Paul Mc Cartney, men den ger inte samma nostalgitrippar som med Marie. *Fuldansar runt arbetsstolen* 

Det kanske är så att jag gillar låten för att den ger mig nostalgitrippar... Nostalgitrippar till när vi bodde i Göteborg. När min kompis Lotta och jag dansade framför spegeln med hopprep i handen och sjöng med. INGET mimande här inte... vi sjöng så halsarna blev hesa och hade schysta moves. Jag var lite avundsjuk på Lotta, hon hade vita kraschlackstövlar med silverlist mellan klack och själva skon. Det närmaste jag kunde komma detta underverk var sockiplast. Fattar Ni... sockiplast har ingen klack, går INTE upp till "nästanknä" och har INGEN silverlist någonstans.

Så... är vår fredagskväll. Jag har nostalgitrippar och T är förundrad över att jag kan sitta och ha så himla kul åt nästan ingenting.
 







Nu go´vänner är det dags att hänga tvätt. Köpte nya påslakan idag. 30% på REA-priset. DET är vad jag kallar REA. Dessa påslakan är nu tvättade och i morgon ska det bäddas rent med nytt.

Må gott... DET gör jag.



2 kommentarer:

  1. Ååååhhh jag bara älskar nostalgitrippar! Och vem minns inte att man stod framför spegeln och mimade - dock hade jag änden på en borste när jag sjöng, inte ett hopprep ;-)

    ♥ Ha det gott min "GAMLA" vän ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. *Skrattar högt* Jag kunde inte ha min borste till "mikrofon". Borsten var i självlysande rosa och gick INTE ihop med håret.

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...