lördag 12 november 2016

Hemmet sanerat från Pokemon





Igår kom våra "gamla grannar"... dem vi tidigare delade parhuset med. Kvällen gick i mattema, vilket inte alls är ovanligt ihop med dem...och vi körde "Taccokväll" med allt vad det innebär. Så himla kul att träffa dem och kvällen bara försvann. Samtalen gick mellan valet i USA och djupheter som längden på gardiner, Pokemon och groggkärror. Kanske inte just i den ordningen då USA:s nya president hamnade mitt i Pokemonröran och längden på en gardin.







Våra förra grannars son L, upptäckte att vi hade två Pokemon i vårt storarum varav ett stod på rumsbordet... Inte OK om jag får säga mitt... Dessa varelser har jag inte släppt in i vårt hem och nu kan jag förstå varför Savannah mullrar djupt i strupen rätt vad det är... Fast T säger att det beror på att Fru Eks (hon som bor i trappuppgången mitt emot oss och som är minst 120 år) hemtjänst kommer vid 02.00 på natten och att tidningsbudet kommer vid 4-tiden... Jag är dock övertygad om att det är Pokemon som ställt till det... 
Nu är vi sanerade från dessa monster... Pokemon alltså... För L fixade det åt oss. Innerligt tack för det. Du är välkommen tillbaka för att kolla att de inte har kommit in fler.



 


Nu fortsätter vi lördagen med melodikryss och en stor latte.

Må gott.




2 kommentarer:

  1. Bonjour chère amie,

    Ah ! Ces fameux Pokemon font parler beaucoup !!!

    Gros bisous à vous

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...