söndag 6 november 2016

Jag står inte högst på listan





Långsam söndag... fast vi fick ändå för oss att vi behövde handla lite... typ på ett köpcenter nära oss... Vi var inte ensamma där ute kan jag upplysa om... Jisses vad folk som behövde handla lite.

Savannah har beslutat sig för att vi är bra. Hon har testat oss in i benmärgen, men vi har härdat ut och styrt upp... Ramar, motion, kärlek och mat... kanske inte alltid i den ordningen... Vi har försökt vara lyhörda för hennes olika läten och vi har försökt stävja innan hon gör (i våra ögon) fel.
Hon har senaste dagarna gått in för landning och blivit betydligt lugnare... mer "vår tjej"... fast i ärlighetens namn... den som enligt henne står högst på listan är T... Honom formligen dyrkar hon... jag... rätt bra... men det är skillnad på att vara "dyrkad och rätt bra". Det är ok för mig... jag är mer hel sedan Savannah kom hem till oss.




 
 



Så har jag fått kängor... japp... Anette (våra hundars uppfödare) trodde hon hade mindre fötter än hon har och det blev trångt. Så trångt att kängorna bara blev använda en gång och därefter landade hos mig... Jag kommer inte frysa om fötterna i vinter när jag är ute och lallar med de fyrbenta... och det tackar jag innerligt för.


 



Nu väntar en middag på att göras klar... Kalops står på matsedeln.

Må gott



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...