söndag 1 januari 2017

Hur är det möjligt att vakna hungrig?Det blev en sådan där Nyårsafton som jag ville... Mat, vänner, trygga hundar, skratt, spel och skåla vid midnatt. 

Vad jag tycker är himla märkligt är att... vi åt från ca 18-tiden och slutade inte förrän midnatt... och ändå vaknar jag och är jättehungrig. Vart tog all mat vägen under natten... jaja... rent fysiskt vet jag var det landade... men hur kunde det finnas möjlighet att vakna hungrig?Idag har vi haft en "städa-bort-julen-dag". Jag vet att det inte är tjugondagKnut och att det är då först julen ska ut... MEN jag vill inte ha fjolårets gran och julsaker kvar efter nyår... Stakarna i fönstren är OK... och få stå till Knut... men det andra har packats in i sina kartonger och granen ligger nu på återvinningen.


 Liten kärleksbomb hittade solstrimman och där parkerade han sig. Han formligen smälte i solen och brydde sig inte alls i vad vi andra höll på med.


 


Nu väntar en middag att ta tag i... Det blir lite rester från igår.


Må gott och innerligt god fortsättning på det nya året.


1 kommentar:

 1. Hej Hjärtat och Gott nytt år ❤

  Har inte varit inne här på ett tag, är lite dåligt på att både blogga och läsa andra bloggar.

  Och det var ju mindre roligt läsa att erat lilla fina lakritstroll inte längre går på denna jord utan sitter på molnen och äter köttbullar.. lilla tösen :-(

  Önskar er all kärlek och välgång under 2017, och hoppas att all sorg med hundar och annat inte kommer till er detta året.

  Många kramar, tänker på er också ❤

  SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...