lördag 14 januari 2017

När grannarna har allsång





Nu är julen slut på riktigt... 20 Knut har varit och det enda jag inte har hjärta att kasta ut är amaryllisen som kom igång lite sent. Den får stå tills den inte är fin längre.

Sedan i måndags är vi igång och jobbar igen... Även om jag inte riktigt var klar med ledigheten, är det ändå skönt att komma tillbaka till rutinerna. Fast igår kväll... var jag totalt död när klockan var 21... Det var bara att lalla i säng och jag tvärsomnade... även om grannarna hade jätteparty i våningen bredvid. Jorå... andra gången på snart ett år de har det och de gör det med ett stadigt hallå i kören. För så är det... de har båda gångerna haft allsång med gästerna... Förra gången var det 80 - tals - tema... Igår var det oåoåoå-tema. Det gjorde inget... det går att sova till det också.






Just nu är huset lugnt... Vi har liten Bill här och han ligger på en filt och sover...Savannah har fått springa sex kilometer bredvid cykeln och hon är rätt trött och ligger i sin bädd och suckar tungt. TantKarin har inte gjort många knop idag... T är och tvättar någon av bilarna... och jag har vilda planer på att börja med maten... Det är viktigt det där... mat... Det får inte gå för långt mellan måltiderna för att jag ska vara på topp... eller rättare sagt... pratbar.
Så... det får det bli... mat.


Må gott










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...