söndag 29 september 2019

Vad gör man en söndag när Paradiset är stängt?



Jag sa till T i morse... "Vad ska vi fylla helgerna med nu när Paradiset är stängt?" och jag hörde honom mumla något att "det är väl inte så svårt att hitta på saker att göra". Detta var innan frukost och jag gick i morgonrock och skrotade med håret på ända. För så är det... Jag vaknar och ser ut som om jag kammat mig med elvispens degkrokar. Ska dock bli fixat i morgon för då åker lockarna av hos "min frisör" Malin.

T fick rätt. Det var inte så svårt att hitta på saker att göra.

Typ...

Tvätta.
Handla.
Baka.
Laga mat.
Gå ut med flickorna.
Klippa klor.
Duscha flickorna.






Savannah är lagom road. Hon ligger mest och "kikar under lugg" på vad vi håller på med. Hon lägger sig så hon ser utan att behöva röra på sig.... Julia har inte riktigt fattat hur hon ska göra utan lalla efter, runt, framför och bakom oss när vi håller på med något.





Flickornas "kista" är full med rentvättade filtar och påslakan... deras filtar och påslakan och som alltid får de rent i sina bäddar på söndagarna. Gillar inte när det "luktar hund" här hemma.
En dobermanns "rena doft", doftar jättegott... ingen annan hundras doftar så... Men en dobermann eller om jag säger så här... en hund som luktar otvättat är INGET jag vill ha hemma.




Jaha... "Nurå"... tror jag tar och läser en bok.



Må gott





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...