tisdag 16 juli 2024

Har gått från svart, kantig och cool till svart, rund och mjuk




Igår fick vi besök... F och N kom för att hämta Bill... som levererades nyduschad, klippta klor och tjock. Eller rättare sagt... cylinderformad. Han passar på att äta upp sig när han är med Julia... hemma hos sin riktiga familj, äter han inte så mycket och har på tok för smal midja för att vara en liten frallafarbror. Det fixar vi när han är här.





Så var det de där med glasögon... Något som är ett ont måste... Jag har haft samma bågar i  många år, då jag inte hittar några som jag tycker är fina... Har bytt glas i dem några gånger, men nu gick det inte längre...

Jag har ett ganska litet ansikte och hade jag lite tätare mellan ögonen så vore jag ett cyklop, vilket ställer till det när alla bågar idag är STORA, RUNDA och inte det minsta coola. Jag vill vara svart, kantig och cool... och inte ett par stora glasögon som kommer promenerande.



Nu var jag tvungen att byta glasögon... Såg inte längre med mina kantiga... Hittade ett par jag tror jag kan stå ut med tills modet ändrar sig... Dock inte kantiga... men nätta och svarta. Så... jag har gått från svart, kantig och cool... till svart, rund och mjuk. Inte alls vad jag gillar... men... se det så här, sa T... "Du invaggar dem i falsk säkerhet och sedan drämmer Du till med coolheten". Vet i katten om det funkar med runda bågar, men jag ser bra.




Nu fortsätter vi en tisdag som ska bli himla regnig i kväll.


Må gott

I´ll be back.





 

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack vad snäll Du är... Jag har dock inte bestämt mig för om jag gillar dem eller inte.

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...