tisdag 7 juli 2015

Vi utmanar inte 19 sekundmeter

 
 
 
Även om väderleken är fin... kan vi inte åka till Paradiset då det blåser 19 sekundmeter i byarna... Det har till och med gått ut en varning på radion ang. faran i att vara på sjön idag... Så... vi utmanar inte... vi stannar hemma.
Får dock lite gjort ändå... Har haft tyg legat i över ett år... Tyg som ska bli gardiner till Paradiset. Kan tyckas onödigt med gardiner som döljer utsikten, men när solen ligger på behövs dessa som skydd. Går inte att vara i stugan annars. Det blir varmt som i en bastu och migränvarningen blir skyhög.
Ljuset i Paradiset är lite som vid Skagen... det kommer från alla håll. Svårt att fotografera och solglasögon på för dem som har lätt att få migrän.
 
 
 
 
 
 



Nu... fortsätter vi tisdagen... Jag har fyra gardinlängder att fålla upp och T är iväg och lämnar in ena bilen för byte av vindruta. Jojo... vi bytte den för ett år sedan, men ett stenskott för ett par veckor sedan spräckte rutan från ena sidan till den andra... gör ett vindrutebyte aktuellt igen.

Må gott


2 kommentarer:

  1. Man kan ju undra; Ni utmanar inte 19 sekundmeter. Men Sonen utmanar Modern med ett och annat. Samma familj vi pratar om?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Där skyller jag på sonens far... Allt sonen gör som jag inte gillar... är hans pappa skyldig till. Japp... så är det.

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...