lördag 18 juli 2015

Från storlek 40 till 36

 
 
 
Vi tog sovmorgon... till 7.30... Det är länge för att vara oss. Till och med Bönan sov ovaggad och hade inte några toalettbehov vid 6 - tiden, något hon normalt brukar ha.
Vi löste melodikrysset och studerar väderleken... Isses vad det blåser... och det kommer enligt meteorologerna fortsätta.
 
Så var det de där med 5 - 2 - metoden. Det har jag kört i ca två månader... mest för att må bättre och det gör jag. Fast... jag ska villigt erkänna att jag är ganska kort i stubinen på mina "2 - dagar"... "Kan vara lite sur" säger T... det tror jag INTE alls det. JAG är ALDRIG sur... noväj.
Det finns mer fördelar än att må bättre (fast må bättre är det bästa)... jag har lyckas gå ner från stl 40 på kjolarna till 36... jajamensan det har jag... mindre rumpa och midja. Så... jag fortsätter ett tag till... Har mina "2 - dagar" på måndagar och torsdagar... kan förskjuta dem om det är så att vi har gäster eller är bortbjudna. Men... veckan innehåller minst två, "2 - dagar".
På mina "2 - dagar" äter jag ca 600 kilokalorier fördelat under hela dagen. Jag kan ju inte gå hungrig för DÅ blir jag sur... riktigt sur och fördelar jag 600 kilokalorier under dagen känner jag ingen hungerkänsla. På mina "5 - dagar" äter jag som vanligt... mellan 2000 - 3000 kilokalorier... jorå... jag är "en hungrig liten rackare med hög förbränning" som en numera pensionerad arbetskamrat till mig sa.
 

 
 
 


Nu tar vi tag i lördagen... med blåst och massor att äta.

Må gott




2 kommentarer:

  1. Himmel så flitig du är med inlägg nu!
    Grattis till att du mår bra och till viktnedgången! Känner att det är en diet som jag skulle försöka mig på men det är ju så gott att äta och ett av livets glädjeämnen, ja, vi får se efter sommaren.
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. :-) ibland blir det så...

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...