onsdag 22 juli 2015

Jag vill reklamerar sommarvädret

 
 
 
Jag håller på att krokna... kan man (läs jag) reklamera sommarvädret... för det här är INTE vad jag beställt. Noväj att jag gjort. Jag har beställt minst 28 varma grader och nästan INGEN vind... INTE regn i luften, eller spöregn och INGEN blåst... för det blåser banne mig smågrisar hela tiden. JAG HATAR DETTA... på sant... det här gör mig så innerligt ledsen... Jag vill sitta på bryggan och njuta av värme och sol... Jag vill kunna sitta ute och äta och höra vågorna försiktigt klucka mot stenkajen... INTE som nu... sitta inne och glo på fulväder och fundera på om jag över huvud taget ska gå upp idag.
Kom nu inte klämkäckt och säg att "det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder" för då slår jag banne mig till... hårt... För denna sommar hjälper det inte med regnställ... solen skiner ändå inte. Så är det.
 
 
 


Nu fortsätter jag muttra... och äta mängder med choklad.

Må gott... DET gör INTE jag.


2 kommentarer:

  1. Håller med! Den eviga blåsten gör ingen glad. När jag går för att ta mitt morgondopp blåser badrocken upp så svärdottern säger att "nu är Eva ute med sin blottarrock!" (Jag badar näck på morgonen.)
    Ha det fint med förhoppning om bättre sommarväder!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. *Skrattar högt* Men Eva... Du får hänga sådan där tyngder man har i dukar på Din "blottarrock".

      Jag önskar innerligt att det blir bättre väder för nu håller jag på att krokna.

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...