torsdag 9 juli 2015

Det krävs humörhöjande åtgärder

 
 
 
HUR MYCKET REGN FINNS DET ÖVER OSS... Det här är inte klokt. Nu har det SPÖREGNAT sedan i måndags och jag blir bara surare och surare. Jag mår INTE bra av det här. Jag behöver sol och värme för att fungera sommartid... och det får jag INTE nu.
Jag gör allt jag kan för att hålla humöret uppe, ibland går det bättre medan andra stunder går det rakt åt pipsvängen. T har förstånd nog att hålla sig mycket ur vägen... för ibland spelar det ingen roll vad han gör eller inte gör för jag bara fräser och blänger... jättemoget.
Jag behöver SOL och VÄRME... så enkelt är det...
 
Humörhöjande åtgärder är att shoppa och baka... och igår fyndade jag på blocket.
Jag har länge sagt att jag vill ha en stor och klumpig utemöbel i Paradiset. Ni vet, en sådan där 70 - talsmöbel som många idag gör sig av med till fördel för konstrotting... Just en sådan vill jag ha, under tallarna i skuggan i Paradiset... En svart som inte lyser över hela sjön och som jag kan fylla med kuddar. Igår... hittade jag en sådan på blocket... en vitmålad. Den blev Paradisets senaste fynd... och när vi fraktat över bumlingarna ska de slipas och målas färgglatt svart. Det här kommer bli bra.
 
När jag inte shoppar... då bakar jag... och idag har jag sprängfyllt båda frysarna med matbröd och kakor.
 

 
  


Väderleken... hujamej... Himlen är SVART... och det mullrar i fjärran.



 
Bönan vill inte gå ut i regnet utan ligger mest i sin bädd och "bligar". Ibland vinglar hon ur fleecen och kommer och gosar lite som bara hon kan. Men hon ligger djupt ner...och det ska mycket till för att hon ska orka komma upp i detta busväder.
 




TantKarin... ligger antingen i någon säng eller på den inglasade altanen... Trädäcket utanför håller T på att fläckvis laga. Vi kostar inte på ett helt nytt golv, då det bara är några plankor som är dåliga.
 




Så... håll nu alla tummar för att vädret blir bättre och jag blir gladare...

Må gott


2 kommentarer:

  1. Måtte det bli sol så T slipper en surgumma!
    Här har vi inte haft regn sen i förmiddags och jag fick ta mitt kvällsdopp utan alltför mycket blåst.
    Rejäl möbler du fått tag i, det är sådant jag vill ha i trädgården och vid stugan. Det ska liksom passa in i miljön.
    Ha det fint!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kallt och blåsigt... fortfarande småsur.

      *KRAMAR om*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...