söndag 19 juli 2015

Kom igång med fuldansen...

 
 
 
Jamen visst fick vi väl för oss igår förmiddag att vi ändå... även om det blåste smågrisar... MÅSTE åka till Paradiset... När vi åkte över blåste det ca 13 sekundmeter... och någon timme senare var det uppe i 20... DET var så vi fick kallsupar på torra land och det gick vågor i diskbaljan. Japp... aningen blåsigt och inte en båt ute på sjön... nu ljög jag... det kom en... just som T sa att "det är bara idioter som är ute och far på vattnet nu"... Då... då dök han upp... med full fart i en lite båt, mindre än vår, kom han som en kanonkula över sjön... UTAN flytväst.
 
 



Vi målade... och gersågade lister... Vi lyssnade på Radio City och när man minst anar blir det antingen en smäktande dansbandsdänga eller något som går att fuldansa till... och mitt i grundfärsstrykningen kom den... bästa fuldanslåten... DENNA... The wall of sound... See my baby jive, med The wizzard... jamen jag kom igång... och stå på bryggan var inte att tänka på... jag skulle blåst i sjön. Fuldansen var ett faktum och jag är övertygad om att Bönan idiotförklarade mig IGEN.


 
 
 
 
 
Så var det de där med tomatodlingen... ÄNTLIGEN kan vi börja skörda. Vi har ju inget växthus utan de, plantorna alltså, står i krukor utomhus... och nu... har de gula rackarna börjat mogna... Jisses vad gott det är. Varma, solmogna, hemmaodlade tomater.
 

 
 


Nu är det dags för en pizzabit... imorgon är det en "2 - dag" och då är pizzabitar INTE att tänka på.

Må gott


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...