torsdag 3 februari 2011

Nedräkningen har börjat och ett säkert vårtecken

.
Nu börjar nedräkningen och jag tycker INTE om det.
På torsdag nästa vecka åker sonen och tre av hans vänner till ASIEN och ska vara borta i exakt 49 dagar. Jag kommer inte vara människa på den tiden och jag förväntar mig omhuldande och förstående arbetskamrater, vänner, släktingar OCH sambo. Jag kommer gå som en förvirrad, orolig och ilsken vän moder och bara vänta på att få höra att sonen lever och mår bra... gärna en gång i timmen eller oftare. Att sonen sedan fyller 21 i maj, hör liksom inte dit... Han är min son och jag är orolig.
Jag är inte orolig att han ska göra något... det är den stora elaka världen och alla dess faror som jag INTE gillar. Är jag hönsmamma eller är jag HÖNSMAMMA!
.

.
Häromdagen såg jag årets första nyckelpiga. Hon... (för självklart är en nyckelpiga en HON)... spatserade över diskbänken som om hon ÄGDE den... Hon kom med vårkänslor och hopp om sommar. Välkommen fröken nyckelpiga, Du är efterlängtad och uppskattade.
Enligt en god vän till mig... vi kan kalla henne M, är nycklpigor INTE goda. De smakar syrligt och beskt, surt och "skitäckligt". M, måste uppenbarligen smakat på en liten fröken nyckelpiga.
.

.
Snyggingen har ganska skönt just nu. Han har fått långa promenader och mycket gos av hela familjen. Han vet sin plats och det är bra.
.

.
Vi har börjat med nytt foder åt honom och det är uppskattat. Tar lite plats i frysen, men vad gör vi inte för de små fyrbenta. ALLT!
.

.
Nu är det dags för mig att få lite gjort innan "antikrundan".
.
Må gott... Nyckelpigor är INTE goda... säger M.
.

4 kommentarer:

  1. Hejsan gumman.

    49 dagar går fort, vips säger det bara så är han hemma igen, sonen din :) Installera Skype så ringer ni gratis via internet.. om han har dator med sig vill säga.. ;)

    Är det nordic mat i see on that table? GREAT FOOD :) Zita slukar sin färskmat på 2 sekunder och den tar upp lite plats i frysen.. men det är det värt.

    Sköt om dig!

    ♥`·.¸.·´. KRAM .`·.¸.·´ ♥

    SvaraRadera
  2. Vad söt du är!!! :)
    Bloggandet ska ju vara kravfritt.... och det ska ju inte kännas som ett tvång att anta utmaningar!!! Men det vet du ju... ;) Såg senare när jag läste ditt svar att jag redan vid första kommentaren nämnt den... Ops, det var inte meningen att låta "tjatig"! Hi Hi!

    Förstår att det känns jobbigt att sonen ska åka iväg.... jag är precis lika dan!!! Tänk vad ett "gammalt" modershjärta kan få jobba... Trots omsorg och oro så hoppas jag att han får en underbar resa!!!

    Ha det nu så gott gumman och njut ordentligt av helgen!!!! Slit inte ut dig med allt jobb/pluggande!!! Man måste vara rädd om sig!!!!

    KRAMAR♥ Maria

    SvaraRadera
  3. *Skrattar*...

    Tack snälla Maria och ha även Du en fin helg.

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera
  4. Hejsan Carina...

    Vi har lagt in skype på våra datorer, men sonen har ingen dator med sig. Han får snika på hotelldatorerna som han kommer åt.

    Å japp... det är Nordic som ligger på fatet. Vi brukar varva det med torrfoder under sommarhalvåret, men nu är vi igång med muskelbyggeri och då behövs proteinerna och RIKTIGT god mat.

    Må gott

    *KRAMAR om´na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...