tisdag 15 februari 2011

Tänk positivt

.
Dagarna rusar iväg och jag hinner inte med, som vanligt. Jobbet och studierna tar massor av tid och saknaden efter globetrottern, som just nu befinner sig på Phi Phi island är STOR. Jag tycker inte en mamma ska få släppa iväg sitt barn på så här långa resor förrän de är över 30-sträcket. *flinar*
En sak som är positiv med sonens resa är att tvättmaskinen INTE går varje dag... och det går INTE åt 12 liter mjökl i veckan. Matbrödet är ALDRIG slut och vi behöver bara köpa kaviar... jättesällan. Annars går det åt ca 2 STORA tuber i veckan och då med ransonering. *ler* Det gäller att se på det som är bra och inte fastna i tråkigheter.
.

.

I natt var det en jobbigt natt... Snyggingen fick magsjuka. Tydligen fler vovvar i trakten som har det om jag kollar vad som ligger i geggiga högar som deras hussar och mattar "glömt" plocka upp.
T, som är världens bästa, gick ut med SnyggÅke ca åtta gånger i natt och varje gång var det ett race mot det som ville ut. Så idag har vovven mest sovit och ätit morotpure. Det är först nu på kvällskvisten som vovven piggat på sig och inte haft en magen som låtit som en bulldozer i uppförsbacke.
.

.

Fick just ett sms från sonen "ska gå och lägga mig nu, älskar Dig mamma". Hmmm... klockan är 02.50 på Phi Phi island... SMÅ pojkar ska lägga sig tidigare. *LER*
.


.

Nu är det dags för mig att gå och göra ingenting.
.
Må gott...
.

2 kommentarer:

  1. Stackars vovven... hoppas att han är bättre idag!!!

    ... ja med lite humor och positivt tänkande blir det lite mer trivsamt! "Ler" åt ditt inlägg!

    Ha det gott!
    KRAM♥ Maria

    SvaraRadera
  2. Hejsan Maria...

    Jadå, vovven mår bättre och vi har just kommit in från en lång promenad i Dina trakter. Vi gick så svetten lackde och det känns skönt.

    Har just pratat med sonen på skype och nu är jag lugn.

    Må gott vännen

    *KRAMAR om´na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...