tisdag 6 november 2012

Dags för soffläge och wordfeud

 
Nu är vi inne i november och vad händer DÅ... eller rättare sagt vad händer INTE... Jo... på vardagar, dagtid går det INTE att fotografera för då är jag på jobbet. På kvällarna när vi kommit hem, är det KOLSVART ute och ska det fotograferas måste det ske med blixtens hjälp eller HIMLA lång slutartid. Inget är för mig att gilla. Med blixt, blir bilderna hårda och har skarpa skuggor och med lång slutartid, riskerar man att motivet hinner promenera ur bild... Så... det får fotograferas på helgerna även om jag ibland smyger in en "blixt/grynig/suddig bild" från vardagen i kolsvarta kvällen. Jamen det går juh att sätta lampor och belysa det som ska fotograferas... DET skulle jag kunna göra... men jag har inte den utrustningen och inga planer på att införskaffa någon heller.
 
 
 






Idag, efter jobbet, kom sonen på middag. Som jag saknat honom och längtat. Nu fick jag rå om honom och gulla med honom. Det kan jag leva på i flera dagar.
 
Nu har han åkt och tränat och jag ska lägga mig i soffan och spela wordfeud. Har just nu tre matcher igång och förhoppningsvis vinner jag någon. Brukar vara storförlorare då jag bara spelat några veckor och mina motspelar hållt på BETYDLIGT MYCKET LÄNGRE.
 
Må gott
 
 

2 kommentarer:

  1. Oh! mais j'aperçois un minou bien malheureux !!...
    Si tous les chats malheureux étaient comme le vôtre je serais très heureuse !...
    Il n'est pas simple d'obtenir de belles photos quand la lumière naturelle n'est plus là ! Cependant merci pour le partage de ces merveilleuses orchidées.
    gros bisous à vous

    SvaraRadera
    Svar
    1. Merci pour les paroles aimables. Aujourd'hui, j'espère que c'est tellement lumineux extérieur qu'il est possible d'obtenir de belles photos que j'ai pouvez blog, espoir, vous obtenez un séjour agréable et heureuse. Beaucoup hug

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...