fredag 16 november 2012

En ny PASSION - ÄdelOstPäron

 
En FRUKTANSVÄRD vecka... migrän sedan måndag eftermiddag och den är äntligen på väg att ge sig... äm... migränen alltså och inte måndag eftermiddag... som är på väg att ge sig... Äsch... Ni förstår säkert vad jag menar.
Det har varit en konstig migrän, ungefär som HELA HAVET STORMAR... Så länge jag satt still och inte rörde mig annat än himla försiktigt, gick allt bra. Men vid minsta rörelse som var annat än himla försiktig, var det hela havet stormar i huvudet. Gungigt så jag fick stötta mig mot väggarna och illamående så en graviditets illamående är "ö våk in dö park".
Det har gått bra att jobba bara jag höll mig stilla och inte flängde runt som en tok, men när jag kom hem rasade jag i soffan och låg och oooooooooojjjjjade mig. Men nu gott folk, är jag med i matchen igen. Efter jobbet tog jag en rask promenad med vovven och lät havet storma i huvudet... så illa att hela jag vände mig ut och in... efter det... lättade dimman och jag kände att livet återvände.
 
Efter vovvepromenaden kom grannen in med en HEL KARTONG med pepparkakor. DET är en himla bra granne, för jag ÄLSKAR pepparkakor till den vida grad att mina kanter är mjuka och jag är attans så snäll... Ibland behöver inte pepparkakorna vara gräddade utan en REDIG degklump med pepparkaksdeg och ett glas kall mjölk.
 
 
 


Så var det det där med vad man kan lägga - smeta - breda på de små ljuvligheterna. Just nu... har jag en ny passion och den är I TUB... ÄdelOstPäron. Jisses, en redig klutt på en ljuvlighet är HELT FANTASTISKT GOTT... och när jag insåg att migränen höll på att avta... tryckte jag i mig åtta... Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ÅTTA pepparkakor med ÄdelOstPäron och jag skäms inte det minsta.
 
 








2 kommentarer:

  1. Ja, men din stackare! Vet alltför väl hur det känns med den därade jädrans migränen :-(. Men inte ska du väl ge dig på ädelost med tanke på migränen???

    Hoppas du kryat på dig och är dig själv igen ;-).

    Kram på dig (dock ingen julig sådan)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Migrän är banne mig djävulens påfund och när den sitter fast i huvudet i flera dagar... då vet man inte vart man ska vända sig till slut.

      Varför jag får migrän och vad som utlöser den vet jag inte... men ädelost har inte tidigare påverkat... rödvin går INTE alls... Migränen poppar liksom bar upp... och gör livet surt med jämna och ojämna mellanrum

      *Kramar tillbaka ojulat*
      Men vänta bara... när 1:a advent gjort sitt intåg... då är jag den största julfantasten... gillar bara inte när man börjar för tidigt.

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...