lördag 17 november 2012

Korkat att bry sig

 
Förvirrad och på gränsen till sur... det är vad jag blir även om det är korkat att bry sig. Jag följer några bloggar... inte varje dag... men "slinker in" då och då och kikar om det finns några fina bilder och/eller rolig text att läsa. Några av dem ligger i min blogglista, medan andra inte... varför det blivit så vet jag inte, men så är det.
 
Jo... åter till "på gränsen till sur"... vad ser jag... JULPYNT och en FÖRBASKAD (förlåt den milda svordomen) KOMMERS... ska alla tjäna pengar på sina bloggar nu... är det så... för då slutar jag kika in på dessa sidor. Patetiskt är vad det är.
 
Varför bry sig... tja... jag kan... har jag gjort reklam på min blogg... visst har jag det... Men det är patetiskt, när kvinnor (i detta fall) pyntar upp sina hem i november med julpynt och berättar var de köpt kramset och till råga på detta... länkar till köpeställenas hemsidor. Vi är i mitten på november, låt oss njuta av det... UTAN julpynt. Nu blev jag nog lite präktig och surkart där... känns rätt bra att få häva ur sig lite tyckande. Å som sagt... varför bry sig. Tror jag blev lite besviken på annars trevliga/underhålland/fina bloggar som jag följt en tid och som blivit "butiker".
 
Idag då... jovars... Snyggingen har ÄNTLIGEN fått en tjursnopp modell HALV att gnaga på. Vi har varit lite försiktiga med godsakerna efter GranKotteÄtandet, men nu var det äntligen dags för en njutning på hög nivå.
 
 
 


Idag har det bakats lite... för i morgon kommer goda vänner på "afternoon tea".  T håller på med renovering och jag springer runt och njuter av varje lite list som kommer upp. Tjoar och gör vågen över golvlister i köket som legat till sig i tre år och som NU... fattar Ni... NU äntligen ligger på köksbordet och blir målade. Allt detta i kombination med doften av nybakat och att jag fräser över före detta fantastiska bloggar som blivit SKRÄP.
 
 
 





Mat då... Det är på gång just i detta ögonblick... Lax... räkor... massor av annat moffigt...




Må gott...

2 kommentarer:

  1. Kan inte annat än hålla med... tänker på alla bloggar som samarbetar med Hemtex, det blir ju så fruktansvärt trist med dessa inlägg!!! Personligen har jag tröttnat på flera "stora" bloggar. Självgodhet och total avsaknad av ödmjukhet. Skryt och självbekräftelsebehov i kombination med att de vill tjäna pengar och marknadsföra sig. Trist och ytligt! Och så denna julhysteri (har också skrivit om det)...

    Syns i morgon gumman, det ser vi fram emot alldeles makalöst!!!!
    Fin kväll och puss♥

    SvaraRadera
  2. *Pustar ut* då är jag inte ensam om att tycka så här.

    Ni är himla välkomna

    *Kramar om*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...