söndag 4 november 2012

Igår var det "göralördag"

 
 
 
Igår var en MASSOR att "göralördag" men med njutningspromenad över stan med T och Snygging. Hittade ett fantstiskt fint tyg som vi ska ha som draperi i hallen.
Det var länge sedan jag var på stan, åker annars till ett köpcentra nära oss då det är lättare med parkering där. Väl på stan träffade vi många vänner och bekanta att prata med och krama på. Så himla roligt.
 
Igår... var jag oerhört irriterad på T. Det brukar jag inte vara då han är en fantastisk man, men igår... JISSES vad jag gick och retade mig på honom.
Förra helgen köpte vi en ny tvättmaskin OCH en ny stereo. Igår var det "göralördag" och jag ville lyssna på musik på ganska hög volym. Sagt och gjort... på med "Roddan" och "göralördag" skulle gå enklare. Vad händer... jo..." Roddan" slutade hesa ur sig sina sånger efter fyra låtar... och jag gick tillbaka och satte på cd,n igen... Samma visa... efter fyra låtar... slutspelat. Samtidigt såg jag T i ögonvrån röra sig runt stereon... och efter femte gången när "han stängt av Roddan" fräste (läs vrålade) jag till T att "MÅSTE DU STÄNGA AV NÄR JAG VILL POPPA".
T, tittade oförstående på mig och sa... "Jag har inte rört stereon".
Nu började jag misstänka att nyheten i skåpet var TRASIG och kände att sådant drabbar BARA MIG. Nu gjorde jag något jag ALDRIG gör annars... jag började läsa instruktionsboken. T insåg att här gäller det att vara tyst, så det var han.
Jag hittade "felet"... vi har en insomningsinställning som gör att vi kan ställa in stereon att stänga av sig efter de minutrar vi ställer in den på... OCH det hade någon (läs T) lyckats fixa... Nu är ordningen återställd och jag kan lyssna på HELA cd-skivor igen. Idag ska jag lägga ALLA mina julskivor på en extern hårddisk som ska kopplas till den lilla lådan i skåpet... för om några veckor ska det JULAS på HÖG volym.
 
 






Snyggingen blev himla trött efter stadsvandringen och på att "vänta-utanför-butik-med-husse-göra" så när vi kom hem hamnade han på rygg och där låg han resten av eftermiddagen/kvällen när han inte var uppe och åt.




Såret på magen... läker fantastiskt fint, men vi vågar fortfarande inte låta SnyggÅkeGranKotteÄtare rusa runt och busa. Fortfarande är det korta, men lite längre promenader för varje dag.




SnyggÅke håller på att bli sitt forna jag igen... Coola killar står bredbent när de äter.





Igår hann T börja skrapa tapet bakom toaletthandfatet. Förhoppningsvis hinner vi börja sätta mosaiken där idag. Vi har ett mål och det är att HELA hallen inklusiva trappen och toaletten ska vara klart till jul. Vi är ganska långsamma och till vårt försvar - Jobbar man heltid så hinner man banna mig inte så mycket renovering på vardagarna.




Nu är det dags att gå och göra lite nytta.

Må gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...