måndag 19 november 2012

Ska bli bättre på njutning

 
 
Hallen och toaletten... äntligen börjar det likna något annat än ett RÖVARNÄSTE. Nya klinkern ligger på plats, väggar och taket är målat och golvlister och dörrfoder är uppsatt och målat. Nu saknas trösklar, fjärilstapeten i trappen... tapeten som ska gå från nock till golv... mosaiken bakom handfatet, dörren till "gå-in-garderoben" och en målad trappa... sedan är detta projekt klart... då återstår nästa och nästa och nästa och... och ... och...
 
 
 


Igår hade vi en fantastisk lunch och eftermiddag... Sonen kom hem, nyklippt och grann som bara en älskad son kan vara... å han överraskade sin väna moder och sa att han ville gå på bio med mig någon kväll... *LER glatt* DET ska han få... gå på bio... med sin moder.
 
 





 
När sonen åkt, en 22-åring har liksom full upp och vill inte stanna någon längre stund, kom Maria med man och en dotter. Afternoon tea - som blev mer än afternoon... Himla trevlig och MASSOR av skratt. Ni vet... en sådan där stund som gör själen glad och varm i hjärtetrakten. Jag förstår bara inte varför det inte blir oftare... jag ska bli bättre på sådant... oftare.
 
 
Ursula Printz tekoppar (Gustavsberg)




Nu... är det dags för mig att göra INGENTING... har lite ont i halsen och tänkte lägga mig i soffan och smutta på lite te... med honung. Skitäckligt men bra för en svidande hals.

Må gott

2 kommentarer:

  1. Här ler både själ och hjärta hos samtliga av oss som hade förmånen att deluxefika hos er igår! Vi var helt tagna av hur fint ni hade ordnat det. Hur supergott allt smakade och hur trivsamt det var att få umgås och skratta tillsammans med er!

    Puss och kärlek gumman! Jag hoppas att vi kan få till det lite oftare framöver. Och så hoppas vi att ditt halsonda försvinner illa kvickt!!! ♥




    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack *Ler med hela mig*
      Det halsonda har övergått till något som liknar whiskydrickande heshet och näsan full av snor... skitäckligt

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...