lördag 8 november 2014

Farsdagsfrukost

 
 
 
Idag har vi firat farsdag... En dag förtidigt och det är för att i morgon åker jag på kurs till Halmstad och är borta några dagar... T får vara hemma och hålla ställningarna.
 

 



Föräldrarna kom till oss i morse och åt frukost. Sådan där som tar flera timmar att äta samtidigt som vi löser melodikryss.
Nu har de åkt hem och vi håller på med "måstegöranden"... Fixar el till adventsbelysningen. Lika bra att få det gjort nu, innan snön och kylan slår till med ett brak... för då vill vi inte pyssla med sådant. Nu är kontakten på plats och slingan fungerar.



 
Håller också på att "städa" lite i datorn... och hamnade bland bilder från två år tillbaka. När Snyggingen och Bönan sprang som tokar över fälten och Bönans valp Greta försökte hänga med så gått det gick...
Snyggingen fostrade den lilla fröken med bara en liten blick eller ett dovt ljud från strupen... och hon... liten Greta var djup förälskad i den stora hanen... Jojo... Tre dobermann i huset... DET var fantastiskt kul...
De stora låg i sina bäddar och rörde sig inte när vi var inomhus... fröken Greta hade svårt att komma till ro och fick tillsägelse av Snyggingen... gick och lade sig och tvärsomnade. Tror Bönan var glad över få hjälp med fostran av en stor vänlig hane.




Nu fortsätter lördagen...

Må gott.



2 kommentarer:

  1. Du har fina minnen av de fyrbenta, fotografierna gör att man minns ännu bättre.
    Ha det bra på din kurs!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ska bli jättekul att åka iväg och kursa.

      Ha en fin vecka.

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...