lördag 29 november 2014

Fuldans till The Wall Of Sound

 
 
Ett mörker... idag har det varit mörkt HELA dagen och jag har varit "klockvill"...inte haft en susning vad klockan varit. Har med flit lagt klockan i sovrummet och tagit "tidshelg"... stängt av tiden och bara varit.
 
Vi har julat och lyssnat på julmusik. Gardinerna med hästarna har kommit upp i matrummet och nu är stakarna i fönstren tända. T har muttrat över alla klockor och bjällror i jullåtarna... DÄR gick våra åsikter aningen isär... Jag går "all in"... julmusik kan INTE ha för mycket klockor och bjällror... noväj. Så just nu går denna låt... SOM ALLTID... världens bästa jullåt... och i morse drog jag igång "fuldansen" till detta Wall of sound, iförd morgonrock och fårskinnstofflor och med håret kammat med elvispens degkrokar... T - han bröt ihop fullständigt och gick ut skrattandes och tvättade bilarna.
 
 
 
 


Läget med liten Böna är jättebra. Hon repar sig mer och mer och idag var promenaden aningen längre. Hon går dock och lunkar bakom med hängande huvud. Hon äter och magen har kommit igång... med andra ord... hon är snart sitt gamla jag.
 
Må gott


2 kommentarer:

  1. Oooh lilla fina Böna❤ Va skönt att läsa att allt har gått bra! Snart är hon pigg och glad igen.
    Många krya på dig-nospussar från Valentino❤❤❤❤
    Ha en fortsatt trevlig helg!
    Kramar från Skåne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så jättemycket... Pussar från en stilig dobbiskille är ALDRIG fel.

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...