söndag 24 maj 2015

Logistik är viktiga grejer

 
 
Vi kunde inte hålla oss... Vi packade bilen och for till Paradiset idag igen. Ännu en gång hjälpte T-Ö oss att med fyrhjulingen frakta ner virke till bryggan. Innerligt tack och stor stjärna i himlen för hjälpen.
Det är en logistikbragd varje gång vi åker till Paradiset... med att packa bil... Packa skottkärra och frakta genom skogen ner till bryggan... Ut på bryggan... ner i båten... över sjön... upp på bryggan och vidare upp på Paradisets mark... jamensåattärdet.



 
 
 



Idag röjde vi ur sovrummet i Paradiset... för ett rum är det om det är minst nio kvadrat... och det är vårt lilla krypin. Nio hela golvkvadrat och i takhöjd allt från 290 cm på ena sidan och upp till nock på den andra. Det gör att rummet inte upplevs som superlitet.
Nu är rummet tomt och vi ska börja med att flytta luckan till vinden från ena sidan till den andra...Därefter byter vi fönster... lägger nytt golv... hårdvaxar golvet och målar väggarna.
 




Nu är vi hemma och sonen har varit här och ätit middag och han fick med sig matlåda hem till F som jobbar. Passade på att boka in sonen en lördag... när det inte regnar och inte blåser. Vi behöver få ut en ytterdörr till gäststugan i Paradiset och en ytterdörr... är inget jag mäktar med... Jamen Ni fattar... logistiken ner till båten är INTE att leka med och en ytterdörr väger inte fjäderlätt.
 


 


Nu väntar soffläge och något att se på TV... vad vet jag ännu inte.

Må som GODIS... jättegott.


8 kommentarer:

  1. Projekt hela tiden i Paradiset, men det är kul att förändra till det bättre och fräscha upp. Gott att ni får hjälp med transporter.
    Ha en fin vecka!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ett projekt som aldrig blir klart.

      Må gott och ha även Du en fin vecka.

      *KRAMAR om*

      Radera
  2. Ja jisses vad det krävs planering med frakten över till Paradiset...inget man tänker på i första hand. Tur att ni har snälla vänner som hjälper till.
    Ooh, gullefjunet hon njuter för fullt❤❤ Men visst är dom små gullefjun våra vackra dobbisar...det finns inga vackrare ögon och dom har ju ett hjärta av guld...
    Vad jag gillar att du är så fint färgglad...man blir så glad när man ser någon som bara strålar av vackra färger! Kul! :-)
    Ha en härlig vecka! Tänk att maj snart är gången...
    Kramar från oss i Skåne

    SvaraRadera
  3. Bonjour chère amie,

    J'aime le partage de ce doux billet... Des photos magnifiques.

    ❀ Gros bisous ❀

    SvaraRadera
  4. vilken oerhört vacker kvinna på dom sista bilderna (✿◠‿◠)

    Kram ღ

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...