söndag 10 maj 2015

När solen lagt en strimma i soffan...

 
 
 
Här svänger väderleken som en flagga i storm. Igår, sol och vindstilla... idag kallt och skurar. Inte lätta att planera utegöra då, när det ena stunden är lite... med betoning på lite... sol, för att andra stunden regna.
Med andra ord... jag håller mig inne.
 
Vi fick besök av mina föräldrar som kom med "övervinternvårdadepelagonier". Jag är så himla glad över den hjälpen. Vi har ingen möjlighet att vinterförvara blommor, men det har mina föräldrar och nu kom de åter med de "förlupna" blommorna.
Det blev även en sen lunch eller tidig middag tillsammans med dem och nu har de åkt hem till sitt... mätta.
 
 
 
 
 
Så var det de där med vovvar i soffan... DET får inte vara några vovvar i vår soffa... FAST... kanske lite... på altanen... när solen lagt en strimma i soffan... Då... får liten Böna ligga där.
 




 
 
Annars är vår söndag rätt lugn... Inga måsten... T håller på att starta upp "Dolly" som stått sin vintervila i garaget. Eller rättare sagt, hon har stått flera år i garaget och knappt blivit körd. Vi ska visst ändra på det, för den lilla skönheten ska besiktigas inom en snar framtid.
Hon... för det är en hon... behöver byta en "givare" för isses vad varmt det är i kupen... Det är nog dags att fixa det... "Givaren" var ny för 47 år sedan... och det var ju inte igår.
 
 
 


Nu... fortsätter vi långsam söndag.

Må gott


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...