lördag 5 december 2015

Så kom Bill...

 
 
Jamen så kom han... ÄNTLIGEN... efter bakslag av uppfödare som meddelat att "det föddes bara en hane och han går till ett par sin tingat före Er" till uppgivenhet till ÄNTLIGEN... Som vi har väntat och så efterlängtad han är.
Han kommer från Ungern, via Norge till sonen och F.
Han är i runda slängar fem månader och den sötaste Franska Bulldog som finns... och jag är inte det minsta partisk. Så... nu ska här tränas för utställning av frallapojke.
 
Han har ett stamtavelnamn... som nästan inte går att uttala... och har tills nu kallats för Bilbo, något som F;s mamma sa att "DET går INTE"... grannarna kommer tro att jag står och ropar DILDO... Jamen så går det ju inte att ha det...Så... nu är hans nya namn BILL. Rätt och slätt BILL.
 
 
 
 
 
 
 
Bönan fick "sniffa av honom" och sedan bjöd hon in till lek. Kanske får vänta ett litet tag... Fem månaders Fralla mot dobermanntant... DET är inte riktigt rättvist mot den lille.
TantKarin däremot... HON var uppenbarligen någon att leka med. När Bill såg henne gick han loss. Hon ser nästan ut som honom fast har längre päls och hon doftar uppenbarligen ljuvligt... så henne "spann han loss på". Gäller att passa det så han inte få en klo över trubbnosen.
 

 
 
 


Nu... dags för lite glögg och en film.

Må gott


1 kommentar:

  1. Åh, vilken söting, så roligt för dem - och dig! Nej, inte kan han heta Bilbo, det låter inte riktigt bra .....
    Kramar Eva

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...