söndag 13 december 2015

Stora Stockholm - Älvsjömässan 2015

 
 
Jamenvisst... För några veckor sedan ringde Bönans förra ägare och tillika Snyggingens uppfödare och undrade om vi hade lust att bli med och ställa ut liten Böna på "Stora Stockholm". Utan att riktigt förstå digniteten av utställning, anmälde vi och i morse dammade vi av tanten, som inte ställts ut på flera år. Klockan 05.30 packade vi in liten Böna, utställningsväskan och oss själva, startade "mexikanaren" och styrde mot stora Hufvudstaden.
 
Numera kan Ak- Yar Toyota, alias Tanya, alias Bönan även kalla sig Vice Nordisk Veteranvinnare bland dobermanntanter. Japp... det kan hon och vi är mäkta stolta.
 
 
 
 
 
Kan tillägga att det är INTE jag som springer i ringen... Handler är Bönans förra ägare... Jag är den som står utanför ringen, insmord i köttbullar och fotograferar. Å att fotografera i en så stor lokal är INTE det lättaste. Ljuset försvinner och kvar blir mest "gryn och skuggor"... så Ni får ha överseende med bilderna.
 

 
 
 

 
 
Inte nog med att Bönan visade sin snygga sida... Hon hade två valpar från sista kullen som var där och blev beundrade. Så himla trevliga och finfina vovvar... OCH ägare också för den delen.
Meddela om det blir valpträff, så kommer vi med moderskapet och klämmer på alla "bäbisarna".
 
Först ut av de två "bäbisarna" som var med, var en ung herre vid namn Plopp.
Herreminjeeee... jag har glömt hur stora dobermannpojkar är och ändå är Ploppgubben inte fullvuxen än. 
 
 
 
 
 



Sedan var det liten Ambras tur... och hon är aningen större än modern. Även hon en urtrevlig "liten bäbis"

 
 
 
 
 
 
 



Jag tackar innerligt för en fantastiskt rolig dag. Har träffat många fantastiska hundar och människor i dag och nu håller tröttheten på att ta ut sin rätt.
Bönan ligger utslagen i sin bädd och suckar högt och jag tänker krypa upp i soffan och tröttglo på tv och äta lussekatter.
 
Må gott
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...