söndag 10 januari 2016

När snön skaver

 
 
 
Igår kom liten Bill för övernattning. Han doftade ute och brasa... Sonen och Bill hade varit och hjälpt en kompis och fällt träd och eldat ris... DET sistnämnda kände vi på doften från dem båda. Nu skulle sonen och F på lokal och därmed kom liten Bill till oss.
Bill hade fått springa lös hela dagen och alla som mötte honom fick en dos kärlek. Fast... det är lite jobbigt att springa i snö när man (läs Bill) bara är två pannkakor hög. Lilla "pillevippen" blir som en liten plog i snön och blir lite skavd och aningen röd... Det fick vi åtgärda med salva.
 
Måste dock säga att det är himla enkelt att ha en valp i huset när man har en vuxen hund under samma tak. Som Bönan gör... gör Bill lika. Plättlätt... OCH om Bill, mot all förmodan skulle "fula sig"... då är Bönan snabb och talar om det för honom. Han är himla enkel, den där Bill och Bönan är himla bra. Hon har ju fostrat ett gäng valpar i sina dagar.
 
 
 
 
 


Nu är Bill tillbaka till sonen och F... Mina föräldrar har varit här på lunch... T är och byter lampa på en av bilarna och jag ska sätta mig och jobba ett tag.

Må gott



2 kommentarer:

  1. Så fina de är tillsammans Bill och Bönan!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bill vet inte riktigt om han ska vara rädd för Bönan eller "tuffa på". När hon vill leka, gömmer han sig.

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...