fredag 8 januari 2016

Skolycka

 
 
 
Alla som känner mig vet hur skotokig jag är... Jag anser även att en kvinna kan och får äga huuuur många skor som helst och att "inte ha plats i garderoben" är den icke godkänd ursäkt till att INTE köpa fler skor.
Så... jag har "klickat hem" två par riktiga karameller...  Det var meningen att jag bara skulle kika... men... "det kanske var så att jag klickade två gånger också". Lätt hänt liksom, speciellt när det är himla bra REA.
 
Ett par av dem vet jag inte om jag någonsin får tillfälle att använda... Men jag kunde inte låta bli... Jättehöga och med glitter och rosa foder... Jamenva... Jag blir lycklig av dem. De kanske får stå i hyllan bredvid mina chockrosa kängor.
Sonens F, frågade vilken storlek jag har och kunde snabbt konstatera att hon har två storlektar större än jag... Tur det... för jag misstänker att de hon kallade "ungdomliga" hade försvunnit till hennes garderob.
De andra (de blå) är jag övertygad om att jag kommer använda.
 
 

 
 
 



Nu go´vänner kör vi fredag.

Må gott


2 kommentarer:

  1. En skotokig till här - och väskor och smycken! Flärd! Behändigt att klicka hem istället för att gå runt i butiker och bli trött!
    Kramar Eva

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...