lördag 2 januari 2016

Att slippa tänka på storheter och viktigheter

 
 
Vi håller på att städa ut julen... Det går ju inte att ha fjolårets jul på det nya året. Näe, det går det INTE. Så... nu är den på väg ut. Det vi har kvar är gardinerna i matrummet och ljusstakarna i fönstren... men det är en tidsfråga, till i morgon... så lång är tidsfrågan.
Kanske inga viktigheter, men jag lägger tankar och energi just på det, för att slippa tänka på storheter och viktigheter. Bra att göra så ibland... för att vila.
 
 
 
 
 



TantKarin lägger sin energi på otrooooooooooligt viktiga saker. Den flygande buffén utanför matrumsfönstret. Det är där som fågelbordet med godsaker finns... både för fåglarna och TantKarin.
Såg att grannens katt, som förövrigt får vara ute, vilket inte Karin får, har försett sig med en liten fågel. Kan säga att det är en tidsfråga innan den kissen åker på däng. Så fort det är varmt och vi vädrar med öppet takfönster, hänger han över kanten och kikar ner. Den dagen han trillar ner... för den dagen kommer... då kommer både Bönan och TantKarin jaga livet ur honom. För nu är han rätt retsam där han hänger över kanten och kikar.
 

 
 
 
 


Nu har jag otroligt viktiga saker att fixa med... typ mat.

Må gott


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...