söndag 28 augusti 2016

Att vakna till dimmaVi åkte till Paradiset i fredags och med oss hade vi 11 kilo kärlek. Blåsigt och nästan 30 grader varmt var det när vi landade på ön... och vi vaknade till ännu blåsigare och runt 20 grader.
Det blåste öronbedövande... men skam den som ger sig och lördagskvällen visade sig bli fantastisk. Vindstilla och sol.

Bill har i helgen gjort det han är bra på... Bära småsten, ligga i solen, äta, sova och ge kärlek... det är jobbigt det.


 T putsade fönstret över diskbänken... Där var nog enda stället det inte blåste på... Så det blev vinn-vinn... Vila från blåstens höga decibeltal och rent fönster.
Så idag vaknade vi till ett av moderNaturs vackraste skådespel... Sol, vindstilla och dimma och på trappen möttes vi av en häger som nyfiket kikade på oss.Solskenet var snabbt övergående och vi packade och åkte hem... Vill inte sitta i Paradiset när det åskar och hällregnar.


Nu är Bill hos sonen och F... vi har shoppat viktigheter och ätit. Tvätt nr 3 ska hängas och TantKarin väntar på att jag ska lägga mig tillrätta i soffan så hon kan komma och lägga sig bredvid.
Må gott

1 kommentar:

  1. Det har minsann varit väderväxlingar i helgen - och temperaturväxlingar! Är så rött på blåst! Inatt var det ett väldigt åskväder här och jag är så fascinerad och vill titta men under ett åskväder kan jag inte hålla mig vaken, det går bara inte ....
    Kramar Eva

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...