söndag 14 augusti 2016

En söndag med utställning och Paradiset





Vi startade tidigt idag och det känns som om dagen har varit extra lång... på ett bra sätt. Vi har hunnit massor.







Vi började med att hämta sonen, F och 11 kilo kärlek... utställning stod på morgonens schema. Jojo... Bill skulle allt få visa upp sig och bli beskådad och klämd på.
Han startade fint med att pussa lite på "pryodomaren"... Stordomaren pussade han också över när det gavs tillfälle... 11 kilo kärlek anser uppenbarligen att alla tillfällen för pussar är bra.

 


Excellent blev domarens bedömning.




Efter utställningen åkte T och jag till Paradiset. En helg utan att vara där har jag svårt att klara av och fredag och lördag var ju inga toppendagar vad gäller väder... så... det fick bli en sväng i dag.




Ön är inte stor... men i år är den dubbelt så stor och det gäller att se över varendaste sten när jag kommer dit, även de nya som dykt upp.


 


Vi hade med oss en kökslampa... Har letat länge innan jag hittade just den jag ville ha. NU... är den där och nästa gång vi kommer ska elen kopplas så den lyser... Det är ju liksom vitsen med en lampa.

 
 
 
 
 
 
 
 


Hade också med en trådkorg till Paradiset. Katja kom med den en dag och sa att den passar jättebra på ön... DEN ska det inte bäras sten i... den ska det förvaras kuddar i.

 
 


Nu är vi hemkomna och jag känner solen fortfarande hettar i ansiktet... ska äta och lägga mig i soffan och zappa bland kanalerna.

Må gott



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...