lördag 27 augusti 2016

Ingela är snart stora damen




Ingela... vår nya lilla dobermannprinsessa. Tanyas (Bönans) barnbarn och Savannahs första dotter har vuxit och blivit flera veckor.
Jag får nästan dagligen bilder på henne och min gudson som är uppfödarens son...och jag blir lika glad varje gång det "klonkar" till i telefonen och ett nytt mms landar i min rosa omvärldskommunikatör.

Ni må tro att vi har stora planer för Ingela... vi... uppfödaren (min gudsons mamma) och jag. Största problemet just nu är VAD ska vi ha på oss när hon ställs ut... äm... alltså... det är inte jag som ska ställas ut... jag står ALLTID utanför ringen iklädd doft av köttbullar, medan uppfödaren springer med de fyrbenta... Fast det är oerhört viktigt hur man är klädd som köttbullsdoftande matte. Jorå... som sagt... Ingela den ljuvliga är snart stora damen.




 
Foto Kennel Sutherlands, med tillåtelse att använda på bloggen.



Idag är det blåsigt... fy attan vad det blåser... Si-så-där 16 sekundmeter i byarna står det på väderrapporten... Kan tillägga att byarna är konstanta. Att ha ordning på lockarna är inte att tänka på. Ser ut som om jag kammat mig med elvispens degkrokar. Har fått tid hos frissan på onsdag... måste bli ordning på det här.


 
 



Nämen hörni... Ska väl inte sitta här vid datorn när solen skiner och det finns en sten att lyfta.

Må gott




2 kommentarer:

  1. Tur att du klargjorde allt, jag tyckte nog att Bacon inte var ett passande namn på en hund (men det ville jag ju inte säga)! Lycka till med Ingela när det blir dags!
    Jag är så trött på blåst, det har blåst hela sommaren och det är inte ljumma sommarvindar, det är ilskna vedervärdiga vindar! Och det är inte bra för oss som säljer båtar - men verkstaden får många försäkringsjobb.
    Ha det gott!
    Kramar Eva

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...