torsdag 4 augusti 2016

Hummer till lunch
Vi fick en hummer av mina föräldrar... den åt vi till lunch igår. Gratinerad på grillen med smör, vitlök, chili och lime... jamen huuuuuuuuuur gott var inte det.
Det fick bli grillen då vi inte har ugn i Paradiset och jag vill inte ha gasolugn. Har ännu inte hittat en ugn som inte sänker hela solcellsanläggningen vid uppstart. Jobbar på det... att hitta en.


 
 
 
 
Bill var med och han har fixat sin egen hinderbana...
Han lägger tuggbenet i odlingslådan vi byggt... tittar på tuggbenet en lång stund och pratar lite med det... sedan...
... snabb som en vessla hoppar han i lådan...... för att lika snabbt komma upp.
Detta pysslade han med under en lång tid... så lång tid det som det tog för oss att bli klar med uteplatsen. Så... vid 21 - tiden var liten Bill totalt slut... och sov ovaggad i sin bädd.

Uteplatsen blev klar igår... Odlingslådorna får vara tomma, sånär som på Bills tuggben tills nästa vår. Ingen idé att plantera något där denna sommar.
I vår, klär vi dem invändigt med någon form av plast som vi sticker lite hål i... Lecakulor i botten, jord och sedan har jag tänkt kryddor och/eller lavendel. Vid spaljen har jag tänkt plantera sockerärtor. Det här blir nog himla bra.


 
 
 


Nu har vi en torsdag i sista semesterveckan att fortsätta...

Må gott2 kommentarer:

 1. vi har en stor gasolgrill från weber, den funkar precis som en varmluftsugn och du slipper sänka solanläggningen :) Jag har bakat pajer och gjort gratänger i den, hur bra som helst. Ha det gott i mysiga stugan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. DET måste jag kolla på. Låter ju toppen :-) Tack för tipset.

   *KRAMAR om*

   Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...