söndag 21 augusti 2016

Vi ser saker vi tidigare aldrig settI fredags kväll efter jobbet, packade vi bilen, hämtade Bill och åkte till Paradiset... Vi kom i hällande regn. Jisses vad det regnade.
Vi sa att vi ger det en chans... väderleken alltså... OM det regnar lördag morgon åker vi direkt hem... Det gjorde det inte... Så vi beslöt att åka hem till kvällen, då väderleken från SMHI spåddes att bli regn hela söndagen.

Vi vaknade lördag morgon till ett fantastiskt skådespel... Vi gick i kortbyxor och tröja av... tröja på under hela dagen... När klockan var 17... tittade T på hur vädret för söndagen skulle bli... Det visade på fint så det blev en natt till i Paradiset.

Fredag kväll... låg liten Bill framför gasolkaminen och rörde inte en fena. Vi gick från 17 grader när vi kom till 23,8... då stängde vi av "grillen".


 
 
 Lördag kväll... en jättefin och himla mörk kväll och den nya kökslampan invigdes.


 


Söndag morgon kom mina föräldrar...
Mamma var väl förberedd... långkallingar och täckjacka... Hon frös inte... Vi andra gick aningen lättare klädda.

 
 
 


Pappa och T beslutade sig för att ro över med båten till ett grund som ligger lite utanför Paradiset. Detta grund ser man normalt inte... men i år när vattnet är ca 80 - 85 cm lägre är det mycket som vi ser som vi ALDRIG sett tidigare i sjön.
Normalt ser vi bara stenarna som jag markerat med pilar... Vi har vanligtvis ingen strand nedanför kajen som går runt Paradiset. Nu har vi MYCKET strand runt i stort sett hela ön.


 
 
 
 


Nu är vi hemma... efter en helg i Paradiset.
Bill är tillbaka till sonen och F.
Vi har massor av tvätt att ta hand om.

Må gottInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...