lördag 16 februari 2019

Det är inte OK




Det här med bloggar och Face book är ett spännande fenomen. 
Jag som inte har Fb "finns inte" och jag kan få kommentarer som att "hur ska man få tag i Dig då". Eniro och telefonen finns. Jag har mejl och det går att komma upp och hälsa på.

Jag brukar roa mig med att besöka andras bloggar och några blir jag glad och inspirerad av att läsa och njuta av fina-roliga-spännande bilder, men jag ser att några "lånar" bilder av andra utan lov. Angående det finns det lagar som tydligt styr vad man får eller inte.

Härom dagen var jag och läste en på en blogg som är jämfört med min blogg JÄTTESTOR och jag blev innerligt ledsen, så den kommer jag INTE besöka igen.
Personen som bloggar där hade "lånat" bilder och jag ska inte säga att det var olovandes eller inte för det vet jag inte... men hen kommenterade hur fula vissa saker i inredningen var. DET är inte OK. Även om man visar sitt hem offentligt behöver inte andra skriva i sina bloggar hur fula sakerna är och visa "lånade" bilder från andras hemsidor. Det är på gränsen till nättroll och mobbing. 
Tycker någon att sakerna jag visar i min blogg är fula... kommentera det i MIN blogg. "Låna" inte bilderna och gör Er roliga i Era egna bloggar på min bekostnad. Det är under all kritik och så lågt det bara kan vara. Det är en ynnest att få se andra människors hem och liv. Att få läsa andra människors tankar och åsikter... Var rädd om det och vårda det med respekt.

Så... nu fick jag det sagt.

Annars... Vi lever... solen skiner och flickorna har legat på solstrimman idag.



 


Lite mat på det.


Må gott




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...