torsdag 21 februari 2019

Vi köper matbröd för onödigt många tusenlappar om året.




Igår sken solen som en tok och inte en snöflinga syntes på marken. I morse vaknade vi till en vit och "spösnöande" värld. Jag föredrar gårdagens väder.
Jag tycker innerligt illa om saker som kommer från himlen, typ nederbörd och så tror jag alla människor med glasögon säger... Regna, snöa och hagla får det gärna göra på natten, men på dagen vill jag ha strålande sol och vindstilla. Kan dock sträcka mig till en svag bris. Inser att vad jag vill inte är vad jag får. Vet dock inte vilket forum jag ska lyfta det.




 



Idag är både T och jag lediga. Han har dock varit iväg mest till och från hela dagen. Startade dagen med att lämna plasma på blodgivarcentralen... fortsatte för att handla... vidare för att beställa tapeterna vi valt och nu sitter han och ror i roddmaskinen.
Savannah levde rövare ännu en natt med att sucka och tala om för alla i rummet att det där med tratt är både fult och förnärmande. Vi har inte sovit många minuter denna natten heller. 
Misstänker att det drar i operationssåret just nu. Hon vill inte sitta utan helst stå eller ligga... och när hon lägger sig är det ytterst försiktigt.





Själv håller jag på att baka matbröd. Började räkna ut hur mycket vi köper matbröd för per år och då slog snålheten till... Många tusenlappar som jag kan köpa skor för och då får jag göra något åt det.



 


Nu dags att ta ut sista plåten.

Må gott




1 kommentar:

  1. Beautiful flowers.

    http://games-gameworld.blogspot.com/2019/01/best-practice-on-how-to-get-high-paid.html

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...