måndag 13 juli 2009

"Kallt kaffe och heta män... spar tid..."

.
Vi har fått MASSOR gjort och det är jag JÄTTEGLAD för. Detta beror på effektivitet *flinar* och som mamma farmor sa... "Kallt kaffe och heta män... spar tid". Både T och A har varit heta på att fixa här hemma och vi har druckit islatte och igår "svuschade" det bara till och vi röjde garaget på MASSOR av skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit. *visar med både händerna hur mycket*.
I morse startade sonen efter frukost med att klippa gräs och T åkte till tippen för att lämna skiiiiiiiiiiiiiiiiiiten vi röjde igår och sedan har det bara rullat på.
.

.
Jag åkte till en trädgårdsmästare i närheten och införskaffade lite till rabatten på framsidan. Kom hem med fem nya växter... Vet inte riktigt hur de ska skötas men jag får väl läsa på. De ska i alla fall tåla SOL *LER med hela kroppen* och torka. DET är bra i den rabatten.
.

.
Vi har tagit långa promenader med Snyggingen trots det växlande vädret. Vi går ut i sol och kommer hem i ösande regn. Det gäller juh att träna och ligga i om man ska vara snygg.
.

.
På en av våra promenader går vi förbi den här lilla skönheten... *LER*... hon skäller och vrålar ett tag och har varit attans så ivrig att staketet givit vika för damen i fråga. När vi gått förbi henne står hon och gnyr och tittar längtasfullt efter Snyggingen som går med klövjeväska och hög svansföring. Ooooooooooooo vad hon vill komma med. *S*
-

.

.
Mycket "bråkiga" måln har det varit i veckan...
.

.
... Men med lite tur kommer solen fram.

.
.
Karin har visat sig vara en riktigt jägare. Hon fixar sin egen mat. *STOLT* Himlars om det råkar komma in en liten fjäril eller annat kryp i huset. DET FIXAR KARIN!
.
Nu ska jag ta och moffa lite jordgubbar innan vi tar en runda på ägorna. *LER* Det tar längre tid att moffa jordgubbar än gå runt ägorna.
.
Må som JORDGUBBAR... GOTT
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...