onsdag 22 juli 2009

Lurade - Shopping - Träning

,
Igår, när det regnade som värst bestämde vi att, "JAPP, vi åker (till en stad ca 8 mil) och köper de där stolarna som fanns på Blocket" Mannen vi pratat med bedyrade att det var just sådan stolar vi ville ha och han hade åtta st. Vi vill ha tolv, men åtta är en bra start, även om vi skulle få lacka om dem.

T stack iväg och hyrde kärra, vi packade in oss och vovven i bilen för att åka österut.

När vi kom fram visade det sig att det var INTE alls de stolarna jag ville ha och han hade fyra lika och fyra av en annan sort. Men de är i samma färg och har samma klädels på dynorna. JÖSSES, hur korkad får man vara???

Vi åkte därifrån och styrde hemåt.

När vi kommit en bit på väg... (sex mil kvar till våran gata) stod det efter vägen "Outlet Design & Inredning". "Sväng" sa jag till T och han lade om ratten till höger. Ville liksom tröstshoppa lite och hade en peng i fickan.

.
.
Vi hamnade i Kungsör och i en JÄTTEFIN Outlet med inredning. Den var inte så stor men JISSES vad fint det fanns där.

.


Jag rusade in i butiken 15 min innan stängningsdags och fick en otroligt vänligt och glatt bemötande av kvinnan i butiken.
.

.
Handlade en kudde...
,

.

.
... och en skål.
.


.
.
Blev jättenöjd och glad över påsarna i baksätet när vi åkte hem.

.
.
I morse när vi vaknade hade uppfödare A sms;at och erbjöd sig att träna utställning med oss. Kl. 13.20 stod vi på träningsplanen.

Tack ännu en gång för en kul och givande träningsdag. Jag som endast är "köttbulle" kommer inte ha träningsvärk i "springmusklerna" och vi får väl se hur den där T har det i morgon. *LER*

.

,
T har nog samma fundering som L - Zitas matte. "Å vad ska jag göra av den här svansen då?"
.

.
Den funderingen behöver A inte ha om sin BrunaBöna.

. .
Jag tror vi väljer de varmaste och fuktigaste dagarna för att träna vovve. Har redan plockat fästingar som använder Snyggingens rygg som promenadstråk... *muttrar* och mina ben... *håller upp och visar*
.
.

.
När vi kom hem från träningen bestämde T och jag att vi skulle gå på bio (Änglar och Demoner). Den filmen har under senare tid endast gått kl. 18.00 och vi fick kasta i oss maten och åka ner på stan. Vi sprang som gaseller till biografen för att i kassan få veta att "Det är ändrad tid för den filmen och den börjar 21." Då gick pusten ur oss och vi gick till en fin liten butik (som jag njuter av att gå i) och köpte tea och violpastiller, åkte hem och vattnade rabatterna och ska nu sätta oss framför tv; för att zappa runt lite.
.
Imorgon ska vi träna mer på det där med utställning... hemma på vår gata i stan.  Så har Ni vägarna förbi... är Ni välkomna att springa i ring med oss.
.
Nu ska jag ta och roa mig med tv-zappandet.
¨,
Må som GODIS... Det gör jag.
.
-

4 kommentarer:

  1. Hej!

    Vad roligt att du hittade min blogg. Du är välkommen åter. :)

    Mvh Malin

    SvaraRadera
  2. Tack, det gör jag gärna. *LER*

    Må gott

    MVH

    Britt

    SvaraRadera
  3. Heisann.
    Så koselig blogg du har!
    Vi har også en dobermann:)

    Ha en fortsatt fin sommer:)

    SvaraRadera
  4. Hejsan och TACK. *LER*

    Vad roligt med en likasinnad ang. val av vovve.

    Må gott Du med

    MVH

    Britt

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...