söndag 25 april 2010

En vecka full av MASSOR

.
ÄNTLIGEN har jag tid att sätta mig ett litet tag och uppdatera vårt liv. *nöjd* Veckan har gått i 120 och vi har ännu inte dämpat farten.
Just nu är T ute och slipar på båten. Den ska målas i veckan och om det är fint väder till nästa helg... DÅ SJÖSÄTTER VI den... Då är det dags för Paradiset. *håller alla tummarna*
Sonen och flickvännen är på fotbollsmatch, Tanterna vilar och vovvarna likaså.
.

.
Vi har vunnit en peng och ska för den investera i ytterligare vinstchans. En ny lott, med andra ord. *LER*
.

.
Slipar på fordonet som ska ta oss till Paradiset.
.

.
Han ser INTE missnöjd ut... men jag får nog "smöra" lite när han kommer in... En moffig fika till filmen ikväll... *planerar vilt*
.

.
Vovvarna har vilat ganska mycket i helgen... Det har inte funnits tid till "helgbus/kul" denna helg. Det har varit FÖR MYCKET som tagit vår tid från vovvarna... MEN det ska de få tillbaka med råge. *LER* När T är klar med båten (om ca 10 min) ska det bli "vovvekul" med boll på baksidan.
.

.

.
Vi har slipat och målat fönster... *pustar*
.
.
Av hål vi grävt har vi fått mer sten till muren mellan oss och grannen. Alla är nöjda, de slipper två dobermann i sin trädgård och vi slipper vara oroliga för att de ska smita över. Nu är juh inte muren så attans hög... men snart har det vuxit upp lite buskar bakom muren och då går inte Snyggingen och Bönan över till dem.
.
.
Vi har ätit MASSOR av god mat...
.
.
Krönlisterna i köket ÄR ÄNTLIGEN på plats och ÄR målade.
.
.
Snyggingen och Bönan har haft ett VÄLDIGT tålamod med sin flock som inte gjort annat än flängt runt i och utanför huset.
.
.
Sonen och flickvännen har gått långa promenader i helgen med vovvarna...
.
.
och de har hjälpt oss med att gräva för en häck som planterats på baksidan av huset.
.
.

.
Grannarna skulle plantera häck och vi hängde på. De behövde 46 st plantor och vi 14. De har hörntomt och inte vi... *LER*
.
.
.

.

.

.
Nu go´vänner är det dags för mig att sätta långlina på vovvarna och gå ut och leka med bollen. *LER*
.
Må som GODIS... JÄTTEGOTT.
.

2 kommentarer:

  1. Grattis till storvinsten! ;)

    Så ni har planterat tujahäck, vad fint!
    Vad fick ni betala per planta? Jag vill oxå ha en tuja häck längst ner mot vägen, men gubben är lite si så där för tuja. Men jag kommer säkert gå segrande ur denna fighten! *skrattar högt och ljudligt*

    Jag tror vi har ca 40 meter som skall ha häck, många plantor blir det...

    Ha det bäst gumman

    ♥`·.¸.·´. KRAM .`·.¸.·´ ♥

    SvaraRadera
  2. Hejsan i stugan...

    Vi hade tänkt att bygga plank... men vi skulle ha så högt att vi var tvugna att ha bygglov. Detta "lov" kostar lika mycket som 7 meter tujahäck och då är inte planket byggt än. Jag är väl inte så "HURRA" över tuja, men den är grön året runt och vi kan driva upp den högt, så det blir ett GRÖNT "plank" och ingen insyn.
    Vi gav för våra plantor ca 60-80 cm höga 60 kr st och de ska sättas med 50 cm avstånd.
    Sååååååååå, när grannarna kom och sa att de skulle sätta tujahäck, då hakade vi på. Vi ska sätta spalje på insidan av häcken (troligen nästa år) där vi ska ha björnbär. Gott va!!... men det är inte riktigt bestämt än... Vi hinner ändra oss MÅNGA gånger.

    Må gott

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...