lördag 3 april 2010

Trasig kamera och Påskmoff

.
Idag kom delar av släkten och vi åt oss igenom dagen. Himlars vad mätt jag är... Vi började äta vid 13.20 och jag är inte klar än. *LER* Lunchen blev fisk- och skaldjursbuffé och en UNDERBAR bärpaj till efterrätt och sedan har det bara rullat på med moffandet och vi har inte givit upp än.
-
I vår släkt har vi liksom missat VARFÖR vi firar påsk, utan tar påsken som en MYCKET bra ursäkt för att inte "falla ur det vi byggde upp under julen"... mjukare kanter och MER i vikt. *Skrattar*
.

.

.
Snyggingen och Bönan har även de fått godsaker att mumsa på... Lax, grädde, prinskorv och blodpudding, allt i en salig röra... Himla gott för små vovvemagar.
.
.
Nu har paltkoman trädit in i deras liv...
-
.

.
Tanterna har haft guldstunder i solen på altanen...
.
.
Tyvärr smackade T vår kamera i stengolvet och det innebär att den INTE går att fotografera med länger... vet inte vad vi kan gör med den, men den är TOTALT värdelös att använda till det den är ämnad för. Men jag ska nog hitta ett användningsområde för den trasiga tingesten *muttrar*. Så... nu får det bli med mobilens kamera tills vi hittat en ny att inhandla... Tror inte det ska bli några problem att använda mobilens kamera... Den har bättre upplösning än vad den numera trasiga kameran har. "Vilken tur" sa T... "att du även kan ringa med kameran"... *Skrattar* Nästa gång jag köper ny mobil ska den ÄVEN kunna klippa gräset.
-
Må som GODIS... Jättegott.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...