lördag 19 februari 2011

Där marken tar slut

.
Det är så himla kallt att "jag måste gå mitt i kläderna" sa sonen när han var liten och satte på sig "termosbyxerna" och så kallt har det varit i dag. Det är just nu -21 grader utanför och Snyggingen vill INTE gå ut mer idag. Han har redan bäddat ner sig och är JÄTTETRÖTT.
Idag har vi haft besök av Bönan och hennes flock. Vi åkte ut "där marken tar slut" och kikade över till Paradiset och jag tror vi alla längtar till våren så vi kan åka dit med båt. Idag hade vi ingen lust att pulsa i snön, över isen till ön. Så vi fick vackert stå där "marken tar slut", som Maria Montazami säger samtidigt som hon spanar ut över havet, fast vi spanade över isen till Paradiset.
.

.
När Snyggingen och Bönan fick av sig sina täcken sprang de sig raskt varma och när de stod still nästan ångade det om dem.
.

.
.

.

.

.

.

.

.
Sonen har mejlat mig idag och det värmer mitt ömma modershjärta. Han mår bra och beklagar sig över att han inte kan svalka sig i havet, då vattnet är för varmt... JÖSSES... vilka problem grabbarna verkar ha. Han ska banne mig få bada kallt vid Paradiset i sommar och då vill jag INTE höra någon klagovisa. *flinar*
.
Må gott... Nu är det attans så kallt.
.

4 kommentarer:

  1. Vilken mysig liten röd stuga.... är det er?

    Skönt att höra att sonen inte har större bekymmer än så.... "ler"! :))

    Ha det gott gumman, jag hoppas att du får en fin kväll!!!
    KRAM♥ Maria

    SvaraRadera
  2. Hejsan Maria...

    Jorå... den lilla röda stugan är vår och den är under renovering. Så fort isen gått upp, lägger vi i båten och åkter dit för att fortsätta där vi slutade i höstas.

    Må gott

    *KRAMAR om*

    SvaraRadera
  3. Vilka fina och underbara bilder du tog på eran härliga promenad :)

    Nu har du något att gotta dig åt, att veta att han har varmt vatten att svalka sig i.. HA! där fick han för att han lämnade sin mamma hemma eller hur ;)

    Bamsekramen ♥

    SvaraRadera
  4. Hejsan Carina och tack för de vänliga orden.

    Hoppas Du mår bättre nu och att Ni snart kan komma upp och rasta den söta hos oss. *LER*

    Sonen ska allt få höra när han kommer hem, ang. vattentemperatur. Han ska inte få använda varmvattnet när han duschar heller. *Flinar*

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...