lördag 19 mars 2011

48 kilo dobermann

.
Vilken underbart fin dag vi har i vår del av världen. Hos sonen har det regnat sedan tidig morgon, så något bada blev det inte för honom idag.
.
I veckan fick vi efterlängtat besök av sonens J, som hos oss, åt, duschad, sov och dagen därpå tog en promenad med Snyggingen och mig innan hon stack iväg på träning för KIF.
.
Vi har även varit och vägt vår fyrbenta Snygging och nu är han uppe i sin matchvikt, 48 modiga vältrimmade kilo. Tänk om det gick att säga så om mig... *pekar på min kropp som för närvarande är rätt mjuk i kanterna* ... Jag jobbar på att komma i form inför beatch 2011, men jag får nog nöja mig med att runt också är en form... som i Paradisets stränder passar ypperligt.
.

.

.

.

.
Idag har vi varit vid kanten av sjön till Paradisets strand. Vi stod på bryggan och vågade inte gå över isen för att komma till dit.
.

.
48 kg SnyggÅke passade på att träna lite "springa-i-tung-snö" inför sin beatch 2011. Det finns säkert en och annan kräfta eller mört han kan imponera på när han står där och "tantbadar" vid Paradiset.

.
.

.


.

.
Idag har våren kommit ett steg liiiiite *viser mellan tummen och pekfingret* närmaren. Äntligen kan jag hänga ut tvätten på framsidan. Kommer dock inte åt torkvindan på baksidan än, men det är bara en tidsfråga och ca fyra ton snö som ska bort först.
.
.

Tanterna har som vanligt, när solen skiner, tagit plats i köksfönstret. Pälsarna är varma och när det blir för varmt förflyttar de sig en aning in i skuggan... men det är sällan det händer TantSimone. Hon ger sig inte i första taget. TantKarin däremot har inte samma uthållighet i solen, utan är den som flyttar sig först.
.

.

.
Nu, go´vänner är det dag för mig att lägga köttet i marinad. Idag blir det grilla ute och klyftpotatis.
.
Må gott...
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...