söndag 6 mars 2011

Ingen billig smak

.
T och jag har olika uppfattning om vad saker får kosta. *himlar med ögonen* När vi skulle renovera köket, hittade jag min drömspis för modiga 495 000:-. Det tyckte T, inte var riktigt försvarbart. JÖSSES... det är juh jag som lagar maten *Flinar*. Jag fick nöja mig med en spis för en lite mindre summa och med facit i hand... jag är himla nöjd med mitt aningen "billigare svarta monster" i köket.
.
Igår berättade jag, att jag letade efter en speciell ljuslykta, typ lanterna med ljushållare för vanligt ljus, INTE blockljus eller värmeljus. Den ska vara tunn, hög, glas och silverfärg. Igår kväll hittade jag JUST en sådan på internet och jag blev överlycklig... tills jag såg vad snyggheten kostade. Ännu en gång tyckte T att det inte var försvarbart med 1998:- för "en vanligljuslykta". Det blev ett ljus på rea från sia i stället och den här gången "busade jag till det lite". Det blev inget helvitt ljus utan ett ljusblått med blommor... Vet inte riktigt hur jag tänkte här men det är snart uppeldat i alla fall... MEN det retar mig... ska nog köpa den där lyktan i alla fall... till mig själv, för att jag är duktig eller något sådant. Kan man inte fira sig själv ibland och köpa saker man vill ha... ÄVEN om de är lite dyra... eller... äm... Fast... ska jag vara ärlig... så håller jag med T. Kanske lite onödigt att flänga iväg en halv miljon på en spis eller 2000 kronor på en ljuslykta, när vi har två hus att renovera och en brygga att bygga, MEN kom inte och säg att jag har BILLIG SMAK, för då far Ni med osanning.
.

.

Idag har det varit en lika underbart fin dag som igår och vi tog vovvarna på en härlig koppelfri skogs- och vid kanten av Paradisets sjö- tur. Ännu en dag där Snyggingen och Bönan rusar av sig all energi, för att krascha i sina bäddar när vi kom hem. Å kraschat har de och snarkar gör de... I love it.
.


.

.

.

.

.

.

.

.

.
Nu är det dags för mig att plugga. Har en uppgift som ska vara inne nästa vecka och det är MASSOR kvar att göra.
.
Må gott... Solsken är JÄTTEGOTT.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...