fredag 11 mars 2011

Fem cm mellan Japan och Bali

.
I morse ringde jag för att varna min BORTRESTA son att det är tsunamivarning över Japan och jag tyckte han skulle sätta sig högt.
- MEN MAMMA, jag är juh på Bali, svarade sonen.
- Jaha... men det ligger juh JÄTTENÄRA Japan, kontrade jag.
- Njä...det gör det inte, älskade mamma, svarade sonen lugnt.
- Joho, trotsade, nu hans oroliga, väna moder. - På kartan är det bara fem centimeter mellan Japan och Bali, fortsatte den nu SKITOROLIGA mamma. *peker på hela mig*
- JÖSSES...svarade sonen och skrattade.
.
Fast, sonen berättade att det har gått ut tsunamivarningar även på Bali, men de bor på den sida som inte ligger på varningssidan och hotellet ligger HÖGT. Hm... som om det skulle vara så mycket bättre. *Upprörd och orolig* Jag tycker han kan komma hem nu.
.

.
Jag har köpt en ljuslykta för ett "vanligt" ljus. Denna var billigare än den jag hittade först och som kostade 1998:-. Jag är himla nöjd, men jag fortsätter ändå att suktar efter den liiiiiite dyrare modellen och jag vill även ha en brygga och köper jag ALLT jag vill ha, då blir det ingen brygga. Hårt men sant.
.
Den här lyktan köpte jag i en nätbutik och jag blev förvånad över hur snabbt och bra det gick.
.

.

.
Nu är det dags för mig att måla en list, annars blir det inte gjort. Fördelningen hemma är att T, sågar, spikar och bygger... äääääääääääm... slipar gör han också. Jag spacklar och målar.
.
Må gott... Japan ligger nära Bali... *håller upp en karta och visar*
.

4 kommentarer:

  1. Jag förstår att du är orolig, det hade jag också varit.

    Vilken jääääättefin lyckta, vart har fröken köpt den?

    *Kramar om*

    SvaraRadera
  2. Hejsan Carina...

    Hoppas Du mår bättre.

    Visst är den fin *STOLT lyktägare* Den beställde jag på nätbutiken "Fridas gård". Jag beställde och betalade i söndags och i torsdags hämtade jag den på "posten" som ligger i vår lilla ICA-butik.

    Pratade med sonen i morse, och det regnar på Bali och ska göra det i fem dagar till... så nu sitter de och planerar flyg tillbaka till Thailand. Vet inte om det är så mycket bättre. Tycker han kan komma hem nu.

    *KRAMAR om´na*

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!

    Det är tur att du har en sådan cool son!!! :)
    Jag är lite avis på honom som är på Bali... min mamma var där i ett par månader för cirkus 15 år sedan... jag vill också dit!!! :)

    Hoppas att ditt väna modershjärta kan slappna av och få en fin och härlig helg!!! Tänker på dig!!!

    ♥BAMSEKRAM♥ Maria

    Ps, jättefin lykta!!!

    SvaraRadera
  4. Hejsan Maria...

    Just nu är det regn på Bali...men så där jättevarmt regn som inte svalkar. Skulle också vilja åka dit...men då vill jag ha sol. *LER*

    Må gott

    *BAMSEKRAMAR tillbaka*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...