onsdag 30 mars 2011

Äntligen hemma

.
JIPPIIIIIIIIIIII... *hoppar och jublar* Igår kom sonen hem till modershuset och han är brun, grann och vacker som en strålande dag. *LER* Kan inte riktigt förstå att denne stilige unga man är MIN SON! Han kallar mig "mamma", så det måste han vara... min son alltså. *NÖJD*
.
Jag frågade igår om någon av killarna blivit dålig under resan, förutom "mamma jag har lite ont i magen, men det går nog bra" och det hade det... Magen hade gått bra och en av killarna hade fått ont i öronen.

- Vad gjorde Ni då, undrade jag.

- Vi gick till en tant, svarade sonen.

- Gick Ni till en TANT? väste jag fram.

- Japp, sa sonen och såg nöjd ut. Vi gick till en tant som gav J några tabletter som han skulle äta två om dagen i tre dagar. Det gjorde han och vips var öronen bra.

JISSES... jag orkar inte ens tänka på vad de där tabletterna innehåller, men J lever än och har INTE ont i öronen.
. .
Förra veckan i tisdags, opererade vi Snyggingens ärr igen och det har REDAN SPRUCKIT upp, så i måndags var vi ner och fick "HÄFTA" ihop det. Idag har det börjat spricka igen och de sade i måndags att det inte går att göra så mycket mer. Väntar till i morgon och ser hur det ser ut, om jag ska åka till veterinären igen.

Jag struntar i om Snyggingen har ärr eller inte... det är bara det att ärret är "kul" att slicka på och han kan få inflammation. DET är obra.
. .
Denna gången har han inte slickat bort stygnen, som han gjorde förra gången. Uan han har troligen gnuggat munkorgen mot såret då det kliar... *Suckar* Jag vet inte längre vad jag ska göra... Vi försöker hålla honom från såret, men vi måste sova också. Nu är Snyggingen punktmarkerad och har munkorg utom när han äter, promenerar eller har någon 10 cm från honom... Han är INTE glad när han har munkorgen och när han har den på, lyder han INTE. Han kan inte göra två saker samtidigt fick jag höra idag och med munkorgen måste han koncentrear sig på den... då kan han inte lyda. JÖSSES... Då förstår jag varför jag inte hör något när jag har keps eller mössa på mig... Jag måste koncentrera mig på det jag har på huvudet. *himlar med ögonen*
. .
Idag när jag åkte till arbetet... såg det ut så här på instrumentpanelen i bilen... OLJELAMPAN lös... Stannade vid macken och skulle inhandla sådant... "Long life oil" ska det visst vara OCH det kan jag tala om kostar SKITMYCKET. Höll på att dra i golvet när jag såg priset. Till Dolly kostar oljan 59 kr för en liter... nu fick jag lägga till 200 kr ytterligare.

-Har Du kort jag kan dra så Du får bonus, sa tjejen i kassan som tidigare fnittrat åt mitt ojande övar DYR olja.

- Näe, kortet har mannen jag lever ihop med, svarade jag.

- Då kanske Ni ska beställa så Ni får varsitt kort, gullade hon med mig.

- ALDRIG, svarade jag. Då måsta jag juh tanka också, nu slipper jag det, fortsatte jag och puffade på en lock.

Kön bakom mig var på fem män i övre medelåldern och en ung kvinna och de skrattade högt åt min förvirrade och ganska blåsta uppsyn. ÄSCH... *puffar på lockarna igen* vad gör man inte för att slippa tanka. *Ler skitgulligt*
. .
I veckan har vi börjat linolja fönsterkarmen till Paradisets fönster. Det doftar linolja i hela huset och TantKarin ligger mitt i karmen och vilar för att orka sova.

.
.
.

Nu har det börjat gå åt bröd här hemma igen. Har fått baka massor inför sonens hemkomst, men vad gör det... SONEN ÄR HEMMA. *LER*

.

Nu go´vänner är det dags för mig att läsa en bok och plugga lite.

Må gott... DET GÖR JAG.

2 kommentarer:

  1. Hallå i stugan!

    Det var nog riktiga dunderpiller som tanten gav,haha..

    Stackars snyggingen!Hoppas såret läker bra nu!

    Åå det är inte kul med bilar..det blir så mycket utgifter,suck!

    Karin vill vara med hon :)

    Så duktig du är som bakar eget bröd,härligt :)
    Här har jag precis gjort en sockerkaka med vit choklad i som vi ska hugga in på nu,mums!

    Ha en fin helg!
    Kramar Anna

    SvaraRadera
  2. Hejsan Anna...

    Njä... Snyggingens sår var inte bra sa veterinären igår, så de opererade om honom och nu har även han fått DUNDER-medicin och vi ska tillbaka på måndag för kontroll.

    Ha en underbar helg och njut av sockerkakan. *LER*

    Må gott

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...