lördag 5 mars 2011

En promenad på isen

.
Sonen är just nu i Singapore och shoppar och på tisdag (trodde han) att de skulle åka till något mindre ställe. JÖSSES... mindre än Singapore, DET är INTE svårt. Vilken plats som helst på jorden ÄR MINDRE än Singapore, som har ca 5 miljoner invånare. JUST där är min lilla pojke och shoppar.
Idag är det 24 dagar kvar tills den efterlängtade sonen anländer modershuset igen.
.

.
Idag bad jag T att stanna vid en liten butik (letar efter en speciell ljuslykta) för att jag skulle snabbt rusa in och titta om de hade JUST den speciella ljuslyktan. Han påstod att jag är JÄTTESNABB in i butikerna... men skiiiiiiiiiiitlångsam ut. *himlar med ögonen och puffar på de röda lockarna* Det kallar jag påhopp. Kan väl inte vara snabb på ALLT.
.

.
Igår kom Bönan till oss. Vi har fått äran att vara "vovvevakter" över helgen, då hennes flock är på äventyr.
.
På förmiddagen tog vi Snyggingen och Bönan till Paradisets sjö och vi promenerade "där marken slutar" och ut en bit på isen. Solen vräkte ner och vi hade två lyckliga Dobermanns som sprang runt och njöt av friheten utan koppel.
.

.

.

.

.

.

.
Nu go´vänner är det dags för mig att göra något annat än att sitta här till ingen nytta. *LER* Ha en fortsatt härlig lördag.
.
Må som GODIS... JÄTTEGOTT.
.

2 kommentarer:

  1. ...kanske ett kvinnligt fenomen.. att vara snabba in, men fruktansvärt långsamma ut.. HA HA!!! Har inga lockar att puffa på... med flinar med hela ansiktet!!! :)))

    Hoppas att jag inte skrämde Snyggingen när vi möttes i krönet... kom på att det kanske inte var så smart att tuta... ;)

    önskar dig en fortsatt skön helg!!!
    Må så gott gumman... tänk, bara 23 dagar kvar!!! ;)
    ♥KRAMAR♥ Maria

    SvaraRadera
  2. *Skrattar*
    Du skrämde visst inte Snyggingen, vi har tränat på sådandäringa som tuterier och andra trafikljud. Det är mest fågelkvitter som han just nu går igång på. Kul att se Dig i krönet, nästa gång kanske Du har tid att stanna.

    Ha det bäst.

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...