lördag 24 september 2011

Höststädat i Paradiset










Det har varit en jobbig vecka... Massor att göra och hela tiden trött. Det känns som om jag ALDRIG sover så mycket som jag borde och ändå sover jag mer än T, som förövrigt vallat Snyggingen ett par nätter då toalettbehovet trängt på. Snyggingen fick i sig någon bacill (som många andra vovvar i vår lilla stad fått denna vecka) som gjorde att magen var i olag och när han väl börjat äta igen, då blev det race vill jag lova, både dag som natt. Detta har världens bästa, fantastiska och underbara T fixat, vissa nätter både en och två gånger, UTAN att väcka mig och jag fått sova min skönhetssömn... Äm... NU blev det problem... då är det nog ingen idé att gå upp... det tar tid att bli snygger. *ASG* Han är bra, den där T.



I veckan har den förlupne sonen varit hemma och gullat med sin väna moder. Han gjorde det de flesta barn gör när de är hemma... vilar... äter... vilar... kramar mamman och åker. Jag ser redan fram mot nästa gång han kommer.



Idag har vi varit och "höststädat" i Paradiset. Det innebär att all mat är hemtagen, utemöblerna inställda och gasolen är lika hemma som maten. Vattenduknen är urslagen och toan är tömd. Det betyder inte att vi är klara med Paradiset för i år. Vi har ännu inte tagit upp båten, för det kan bli fina höstdagar och vi åker dit, men då med fikakorg.





Nu go´vänner är det dags för mig att gå och göra ingenting.

Må gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...