fredag 14 oktober 2011

"Tigerliv"


 


Idag har jag levt "tigerliv". Jag har fräst och morrat över det mesta och dagen är ännu inte slut. Dagen började med att jag gick i taket över en insändare i tidningen ang. torvbrytning. Japp... NÅGON korkad person anser att det är bra med torvbryting. Denna någon ansåg att han/hon hade "hållbara argument", något som INGEN normalt fungerande människa kan hålla med om. Det blev livliga inlägg i debatten i vår tidnings kommentarfält (nätupplagan), och den enda som höll med denna med "hållbara argument" var en politiker som tyckte det var en "bra energikälla" som inte förstörde naturen. NU go´vänner vet jag vilka partier jag INTE NÅGONSIN ska rösta på i framtiden. Inte för att jag hade ens tänkt den tanken att jag skulle göra det, och nu fick jag ännu mer vatten på min kvarn.

 

Jahapp... vad en liten insändare kan göra...



Annars...jobbar och pluggar för fullt. Har en STOR inlämningsuppgift till universitetet som ska in om två veckor.
Har haft tur denna vecka vad gäller rastning av SnyggÅke. Sonen har jobbat på så vis att han kunnat ta vovven på hans behövliga lunchtoalett. Det är välbehövligt för mig, som vanligen flänger hem på lunchen, rastar vovven och kastar i min en banan, lite fil och snabbt iväg till jobbet igen. Denna veckan har varit en dröm, vad gäller arbetsro, utan stress för toalettvända.


Har suttit och kikat på bilder som ligger i datorn. Hittade MASSOR med fotografier, som kan ge upphov till en mängd konnotationer. Vad bilderna föreställer... DET är upp till betraktaren att avgöra.








 

Nu go´vänner är det dags för mig att fortsätta plugga. Vovven ligger vid mina fötter och snarkar och pyser ur den "farliga änden" och en odör håller på att sprida sig i rummet. DEN odören är inte att leka med. *Ryser* Måste vädra innan jag kan forstätta med "kvalitativa metoder".

Må gott...DET gör jag, så fort jag vädrat.

2 kommentarer:

  1. Hahahaha, bästaste Snygg-Åke som ser till att du inte somnar när du sitter och pluggar! ;)

    Kramis ♥

    SvaraRadera
  2. *SKRATTAR* jodu... det är en mördarhund vad gäller pysänden. JÖSSES...det är så det svider i ögonen ibland.

    *KRAMAR OM*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...